Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Δοκιμάζουμε το Citroen C3 Picasso 1.6 BlueHDi

Σύνδεση στην πηγή ...

 

Το µικρό γαλλικό MPV εµφανίστηκε το 2008 γεννώντας πρωτόγνωρα συναισθήµατα στο κοινό της αυτοκίνησης. Εξι χρόνια µετά ακολούθησε πιστά τη θεωρία του Δαρβίνου και... δικαιώθηκε.

KEIMENO: ΕΙΡΗΝΗ ΜΟΥΣΤΑΚΑΡΙΑ, ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΜΕΝΙΟΣ ΚΑΤΗΣ, ΦΩΤΟ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΤΟΣ

Σύµφωνα µ' αυτήν τη θεωρία κάθε είδος αναπτύσσει εκείνες τις ιδιότητες που το βοηθούν να επιβιώσει ή δηµιουργεί νέες, ανάλογα µε το τι απαιτεί η προσαρµογή του στο περιβάλλον, ώστε να εξασφαλιστεί η συνέχεια, η 'διαιώνιση'.

Η Citroen φαίνεται ότι µελέτησε τους κανόνες σωστά, γι' αυτό και είναι πάντα ένα βήµα µπροστά στον σχεδιασµό των µοντέλων της. Μετά το Xsara Picasso του Ελληνα Αντώνη Βολάνη ήρθε το C3 Picasso, ένα οικογενειακό αυτοκίνητο που προκύπτει από ένα µεταξόνιο supermini (Peugeot 207) και την εφαρµογή στην πράξη των εννοιών του κυβισµού και της αφαιρετικότητας που χαρακτηρίζουν τον διάσηµο ζωγράφο.

Το γαλλικό συµπαγές πολυµορφικό δεν παρουσιάστηκε χθες. Τρία χρόνια τώρα προκαλεί το… κοινό αίσθηµα στους ευρωπαϊκούς δρόµους αλλά στην Ελλάδα η εδώ αντιπροσωπεία άργησε (για τους δικούς της λόγους) να το παρουσιάσει. Κρίµα γιατί µοντέλα σαν αυτό είναι άµεσα ερωτεύσιµα και ιδιαίτερα χαρισµατικά.

 

 

Συνέχεια εδώ …

 

 

Windows 10

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Νέα παραβίαση στους λογαριασμούς χρηστών της αποκάλυψε η Yahoo

Σύνδεση στην πηγή...H Yahoo αποκάλυψε ότι hackers έκλεψαν τα στοιχεία ενός δισεκατομμυρίου χρηστών της τον Αύγουστο του 2013. Αυτή η δεύτερη παραβίαση ασφαλείας που ανακοίνωσε η Yahoo εκτιμάται ότι δεν έχει σχέση με μία ακόμη μαζική κλοπή προσωπικών δεδομένων από τους λογαριασμούς των χρηστών της που είχε ανακοινώσει η εταιρεία τον περασμένο Σεπτέμβριο. Σύμφωνα με τη Yahoo, η παραβίαση ασφαλείας είχε ως αποτέλεσμα την κλοπή ευαίσθητων δεδομένων των χρηστών, όπως είναι το όνομα, η διεύθυνση email, o τηλεφωνικός αριθμός, η ημερομηνία γεννήσεων, κωδικοί ασφαλείας και οι ερωταπαντήσεις ασφαλείας.Η Yahoo σπεύδει να τονίσει ότι δεν έχουν επηρεαστεί άλλα ευαίσθητα στοιχεία, όπως είναι οι τραπεζικές πληροφορίες και στοιχεία ηλεκτρονικών πληρωμών. Η Yahoo, για κακή της τύχη, ανακάλυψε ότι το κενό ασφαλείας που είχε εντοπιστεί το 2014, συνεχίζει να μπορεί να αντλεί δεδομένα από τους λογαριασμούς των χρηστών του. Για το λόγο αυτό, η Yahoo ενημερώνει όλους τους χρήστες της να κάνουν έναν έλεγχο κ…

Οι μικροί άνθρωποι έχουν την μεγάλη τάση να μειώνουν τους άλλους.

ακολουθεί σχολιασμός
<>
Καλημέρα.
Πριν μιλήστε, πριν κατηγορήστε,
τον καθρέπτη σας κοιτάξτε,
και ύστερα τολμήστε.
Ηγέτης είναι αυτός,
που αντέχει και μπορεί,
τον θυμό του να ορίζει,
και να φτιάχνει αμέσως πλάνο,
από τα δύσκολά να βγει.
<>
ΙόΦ .15.1.5.

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ: Σάββατο, 1 Δεκεμβρίου

Το ΠΑΣΟΚ θα ζητήσει τη Δευτέρα να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή Kafeneio™ +στοΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ Το ΠΑΣΟΚ, αναλαμβάνει πρωτοβουλία για να αναδειχθεί η αντισυνταγματικότητα του κόμματος της Χρυσής Αυγής με στόχο να τεθεί εκτός νόμου. Ο πρόεδρος του κόμματος Ευάγγελος Βενιζέλος στην ομιλία του συνεδρίαση της Οργανωτικής Επιτροπής του Συντακτικού Συνεδρίου, στον πολυχώρο «Αθηναϊς»... ξεκαθάρισε ότι το ΠΑΣΟΚ θα αρχίσει όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή. Σε σημερινό του άρθρο σήμερα στην εφημερίδα «Τα Νέα» χαρακτηρίζει την Χρυσή Αυγή αντισυνταγματικό κόμμα, ναζιστικό, φιλοχουντικό και προκλητικό. Κι όπως επισημαίνει υπάρχουν θεσμικοί τρόποι αντιμετώ... περισσότερα » Μαγευτικό εστιατόριο… κρέμεται στα βράχια! Kafeneio™ +στοΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ Δεν ξέρουμε πόσοι από εσάς πάσχουν από υψοφοβία αλλά νομίζω πως ήρθε η ώρα να ξεπεράσετε όσους φόβους έχετε περί ύψους! Ο λόγος είναι προφανής, βέβαια, και ακούει στο όνομα «Sanyou Cave Rest…