Translate

24GR: Κυριακή, 2 Δεκεμβρίου

Υποκλοπή πληροφοριών από τον ανθρώπινο εγκέφαλο: Το επόμενο βήμα της ηλεκτρονικής παρακολούθησης!

24GRστο24GRΠριν από 11 ώρες
*Φυσικά, μας το πλασάρουν τώρα που είναι ακόμα στην αρχή ως ένα "αθώο παιχνίδι" ή ένα "ενδιαφέρον πείραμα"...* Φανταστείτε όμως τι έχει να γίνει όταν ΚΑΠΟΙΟΙ θα θέλουν να... αποσπάσουν συγκεκριμένα δεδομένα από το μυαλό μας (!!!) με Ή ΧΩΡΙΣ την θέλησή μας: *Το Hacking στον ανθρώπινο εγκέφαλο έγινε πραγματικότητα* *“Χρησιμοποιώντας ένα ανέξοδο ηλεκτροεγκεφαλογράφημα (EEG) από την συσκευή BCI κατάφεραν να έχουν επιτυχείς επιθέσεις. Τόσο επιτυχείς που μπόρεσαν να αποκαλύψουν ιδιωτικές πληροφορίες από την ζωή των εθελοντών όπως αριθμούς τραπεζικών καρτών, αριθμούς PIN, διευθύνσεις των... περισσότερα »

Ε.Ε: "Δεν θέλουμε φωτοστέφανα στους Αγίους" !!

24GRστο24GRΠριν από 11 ώρες
*Η Σλοβακία, ανταποκρινόμενη σε αιτήματα ορισμένων χωρών της ευρωζώνης, αφαίρεσε τα φωτοστέφανα από το αναμνηστικό κέρμα των 2 € για τον εορτασμό της 1.150ης επετείου της άφιξης των Αγίων Κυρίλλου και Μεθοδίου στη Μοραβία, προκαλώντας εκ νέου ανησυχίες ότι ο Χριστιανισμός τελεί υπό κάποιου είδους διωγμό, είτε φανερό (στην Γόνιμη Ημισέληνο), είτε υπόγειο (στην Ε.Ε)!* Η Σλοβακία, μέλος της ευρωζώνης από το 2009, θα αρχίσει να... κυκλοφορεί το αναμνηστικό νόμισμα το επόμενο έτος για να σηματοδοτήσει την άφιξη των Αγίων Κυρίλλου και Μεθοδίου στη Μεγάλη Μοραβία και τη Πανονία, η οποία ή... περισσότερα »

ΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝΑΚΟ III

24GRστο24GRΠριν από 11 ώρες
*Επιτέλους χαρμόσυνα νέα Ελληνάκο. * * **Η κρίση για την Ελλάδα τελειώνει. * * **Σύντομα θα είναι παρελθόν. * * **Όπου νά’ναι θα σημάνουν οι καμπάνες και θα αρχίσουν τα γλέντια.* Ξέρεις γιατί Ελληνάκο; Γιατί η κρίση είναι για τους ζωντανούς. Η χώρα σου σε λίγο πεθαίνει. Θα περάσει στην αιωνιότητα. Έζησε σχεδόν 200 χρόνια. Τα τελευταία 4 χρόνια... χτυπιέται ανελέητα και πρακτικά έχει ήδη ψοφήσει. Τα περισσότερα τραύματά της είναι εσωτερικά Ελληνάκο και γι’αυτό δε θα τη βγάλει καθαρή. Λείπει μόνον η ληξιαρχική πράξη θανάτου. Αυτή θα είναι η αναθεώρηση του συντάγματος Ελληνάκο. ... περισσότερα »

Δήμοι γυμνοί σε προκλήσεις

24GRστο24GRΠριν από 13 ώρες
Γράφει ο Γιώργος Στράτος *Είμαστε μία χώρα με μεγάλη παράδοση στην οργάνωση των τοπικών κοινωνιών. * * **Η ελευθερία και η πρόοδός μας χρωστούν πολλά στων Ελλήνων τις κοινότητες. * * **Γι’ αυτό και στην ψυχή μας η ιδιαίτερη πατρίδα αποτελεί πάντα ένα ξεχωριστό κομμάτι.* Από αυτήν τη μακραίωνη πορεία κατάγεται και... η βιωματική καθημερινή σχέση που διατηρούμε με τα του δήμου μας, είτε ως γηγενείς είτε ως ετεροδημότες. Μέσα σε αυτήν τη σχέση μας, που μας επιτρέπει να απασχολούμε δήμαρχο, αντιδημάρχους και δημοτικούς συμβούλους για τα πιο ασήμαντα ζητήματα της βολής και της καθημερι... περισσότερα »

«Στρατηγείο» στην Αδριανούπολη εγκαθιστά η Τουρκία

24GRστο24GRΠριν από 14 ώρες
Η προκλητική συμπεριφορά και του νέου Τούρκου προξένου στην Κομοτηνή έμεινε αναπάντητη. Και αφού δεν υπερασπίζουμε ούτε την αξιοπρέπειά μας, με περισσή θρασύτητα συνεχίζουν την τουρκοποίηση της Θράκης ___________________________________________ Γράφει ο Μακεδών * * *Η συμπεριφορά και του νέου Τούρκου προξένου στην Κομοτηνή, έμεινε αναπάντητη. * * **Διότι προφανώς, δεν μπορεί να θεωρηθεί απάντηση η συνήθης ανακοίνωση του ελληνικού ΥΠΕΞ, μετά από κάθε προσβολή που υφίσταται η χώρα μας. * Και αφού οι γείτονες έχουν από καιρό αντιληφθεί (ή μήπως έχει... προϋπάρξει συνεννόηση;) ότι δεν π... περισσότερα »

Η νέα διαπλοκή, οι μυστικές υπηρεσίες και το σχέδιο "κολυμβήθρα"

24GRστο24GRΠριν από 14 ώρες
- Σε πλήρη εξέλιξη το «σχέδιο κολυμβήθρα» που στοχεύει να ξεπλύνει τα ανομήματα του πολιτικού και οικονομικού συστήματος - Όταν η διαδικασία ολοκληρωθεί θα έχουν αλλάξει όλα στην Ελλάδα προς το χειρότερο και η νέα διαπλοκή θα ελέγχει τα πάντα - Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ένα «σχέδιο κολυμβήθρα», το σχέδιο εξαγνισμού και καθαγιασμού των ανομημάτων του πολιτικού και οικονομικού συστήματος ________________________________________________ *Το κείμενο που θα διαβάσετε αποτελεί προϊόν συγκέντρωσης στοιχείων από πηγές που ασκούν εξουσία στον τόπο σε πολιτικό και ο... περισσότερα »

Αστυνομία: "Καμπούλ" ή αστυνομία "για τα μάτια" του Δένδια;

24GRστο24GRΠριν από 14 ώρες
*Πολύς λόγος γίνεται τελευταία για την Αστυνομία και την μετατροπή της σε ένα σώμα μεγάλης ισχύος (με τα κατάλληλα οπλικά συστήματα), στρατιωτικής μορφής (στρατοχωροφυλακή) και με μειωμένο προσωπικό. * Τουλάχιστον αυτά μας δηλώνει ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης, νυν υπουργός Προστασίας του Πολίτη και αυριανός υπουργός... Αιγαίου (μιάς και τα κάνει θάλασσα σε όλες τις πολιτικές του παρουσίες). Βέβαια, είναι σαφές πως η Ελληνική Αστυνομία μετασχηματίζεται σε κάτι διαφορετικό, που μάλλον θα έχει ως ρόλο την τήρηση της τάξης στα μεγάλα αστικά κέντρα και την φύλαξη των υπουργείων (ή και ... περισσότερα »

Ελληνική Μασσαλία: «Εμείς δεν αρνούμαστε την Ελληνική καταγωγή μας» (βίντεο)

24GRστο24GRΠριν από 17 ώρες
*Ελληνική σημαία σχημάτισαν οι οπαδοί της Μαρσέιγ, δείχνοντας έτσι την επίγνωση τους για την Ελληνική καταγωγή της πόλης, και γνωρίζοντας καλά την ιστορία της πόλης τους.* *«Εμείς δεν αρνούμαστε την καταγωγή μας»* έγραφε το πανό που ύψωσαν οι οπαδοί της Μαρσέιγ, στον... αγώνα της Κυριακής με τη Λιλ, κάτω από ένα τεράστιο coreo με την ελληνική σημαία στο κέντρο της οποίας απεικονιζόταν ένας αρχαίος Έλληνας. Οι οπαδοί της Μαρσέιγ, υπενθύμισαν με αυτό τον τρόπο, τις Ελληνικές ρίζες της Μασσαλίας, που ιδρύθηκε από τους Φωκιείς το 600 π.Χ. Σύμφωνα με Γαλλικά ΜΜΕ, η εντυπωσιακή κίνηση,... περισσότερα »

 

Εμπλέκουν τη Μαργαρίτα Τσαντ (Παπανδρέου) στη λίστα Λαγκάρντ

24GRστο24GRΠριν από 18 ώρες
*Σε ένορκη κατάθεσή του προς τον Εισαγγελέα Οικονομικού Εγκλήματος, Γρηγόρη Πεπόνη, ο o νέος υπεύθυνος γενικός γραμματέας του ΣΔΟΕ και συμπατριώτης του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, πρώην έφορος Μεσσήνης, Στέλιος Στασινόπουλος, φέρεται να έχει καταθέσει ότι τόσο ο Διευθυντής Επιχειρησιακού Σχεδιασμού του ΣΔΟΕ, Νίκος Λέκκας, όσο και ο Διευθυντής Ειδικών Υποθέσεων, Ευάγγελος Καραμάνος του έχουν αναφέρει στο παρελθόν ότι "η γυναίκα που άκουσαν ότι εμπλέκεται σε 500 εκ (προφανώς δραχμές;)είναι η Μαργαρίτα Παπανδρέου!* Στο ρεπορταζ... κυριακάτικης εφημερίδας (Πρώτο Θέμα) το ρεπορταζ δείχν... περισσότερα »

Έξοδος από την κρίση με Νέο Σύνταγμα - Το παράδειγμα της Ισλανδίας (βίντεο)

24GRστο24GRΠριν από 19 ώρες
*Την πιο κάτω εκδήλωση, κανένα κατοχικό ΜΜΕ δεν την ανέφερε, ούτε πριν ούτε μετά την εκδήλωση, αν και είχε αποσταλεί σχετικό Δελτίο Τύπου. * Σ’ αυτές τις στιγμές που περνά η χώρα, προφανώς η άρχουσα τάξη κρίνει ότι ο λαός θα... πρέπει να κλειστεί σε πολιτικό «θερμοκήπιο» απόλυτα κατευθυνόμενος από την ίδια. Ευτυχώς που ακόμα μας επιτρέπουν να έχουμε πρόσβαση στο διαδίκτυο. Για πόσο όμως ακόμα; Την Παρασκευή λοιπόν 9 Νοεμβρίου 2012 στην αίθουσα τελετών του ΔΣΑ μέλη της “Πρωτοβουλίας για Ριζική Συνταγματική Αλλαγή” διοργάνωσαν ανοιχτή ομιλία – συζήτηση με την Katrin Oddsdottir, δ... περισσότερα »

Χρυσή Αυγή προς Βενιζέλο: Βιάσου να μας θέσεις εκτός Βουλής, γιατί σε λίγο δεν θα έχεις κόμμα!!

24GRστο24GRΠριν από 19 ώρες
*Σκληρή απάντηση από την Χρυσή Αυγή στον Ευάγγελο Βενιζέλο, ο οποίος ανακοίνωσε ότι την Δευτέρα, το ΠΑΣΟΚ, αναλαμβάνει πρωτοβουλία για να αναδειχθεί η αντισυνταγματικότητα του κόμματος της Χρυσής Αυγής με στόχο να τεθεί εκτός νόμου!!* *Απαντώντας το κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου τονίζει:* *"Η Χρυσή Αυγή είναι ένα νόμιμο πολιτικό κόμμα, αναγνωρισμένο από τον Άρειο Πάγο, που απολαμβάνει της εμπιστοσύνης ενός και πλέον εκατομμυρίου Ελλήνων. * * **Το ΠΑΣΟΚ είναι το κόμμα της διαφθοράς, της μίζας, της διαπλοκής και του μνημονίου, καταδικασμένο από τον ελληνικό λαό στο περιθώριο της δ... περισσότερα »

Εκτός ελέγχου το θράσος τους!! Την Δευτέρα το ΠΑΣΟΚ θα ζητήσει την έξοδο της Χρυσής Αυγής από την Βουλή!!

24GRστο24GRΠριν από 19 ώρες
*Το βρόμικο και τρισάθλιο ΠΑΣΟΚ, το κόμμα δηλαδή που κατέστρεψε την Ελλάδα, αναλαμβάνει λέει πρωτοβουλία (!!) για να αναδειχθεί η "αντισυνταγματικότητα" του κόμματος της Χρυσής Αυγής, με στόχο να τεθεί εκτός νόμου, άρα και εκτός Βουλής!!* Ο πρόεδρος του κόμματος (ο Θεός να το κάνει) Ευάγγελος Βενιζέλος στην... ομιλία του συνεδρίαση της Οργανωτικής Επιτροπής του Συντακτικού Συνεδρίου, στον πολυχώρο «Αθηναϊς» ξεκαθάρισε ότι το ΠΑΣΟΚ θα αρχίσει όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή! Μάλιστα, σε σημερινό του άρθρο στην εφημερίδα «Τα Νέα» χαρακτηρίζει την ... περισσότερα »

Πληρώνουμε για να φρουρούν και τους πρώην!

24GRστο24GRΠριν από 19 ώρες
*Την ώρα που η εγκληματικότητα καλπάζει, ένας μικρός στρατός αστυνομικών συνεχίζει να φρουρεί δεκάδες πρώην υπουργούς και βουλευτές!* Στη λίστα με τα πρόσωπα αυτά την οποία φέρνουν στο φως τα Παραπολιτικά, περιλαμβάνονται πρόσωπα που... στη συντριπτική τους πλειονότητα προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ, όπως ο πρώην υπουργός Δημόσιας Τάξης, *Χρήστος Παπουτσής*, *που διαθέτει δέκα αστυνομικούς*, *όσους και ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, το κόμμα του οποίου δεν εκπροσωπείται στην παρούσα Βουλή!!!!* Αίσθηση προκαλεί επίσης ο αριθμός των *έξι αστυνομικών* που παρέχονται στον *Σήφη ... περισσότερα »

Έλληνες στρατιώτες είπαν «ΟΧΙ» στους Αλβανούς - Αρνήθηκαν να παρελάσουν

24GRστο24GRΠριν από 19 ώρες
*«Τούρκοι» έγιναν οι Αλβανοί (έτσι για να θυμούνται και την καταγωγή τους!!) από την άρνηση των Ελλήνων στρατιωτών να παρελάσουν στους εορτασμούς για την 100η επέτειο ανεξαρτησίας της Αλβανίας!* ____________________________________________ *Βαρύ φαίνεται πως έκατσε το «ΟΧΙ» των Ελλήνων στρατιωτών στο αίτημα της Αλβανίας να συμμετάσχουν σε παρέλαση για την 100η επέτειο ανεξαρτησίας της χώρας με τα ΜΜΕ των Τιράνων εμφανώς εκνευρισμένα από το «ξεμπρόστιασμα» που δέχτηκαν να το παρουσιάζουν ως σκάνδαλο.* Το περιστατικό... σημειώθηκε μόλις 30 λεπτά πριν από την έναρξη της παρέλασης, με τ... περισσότερα »

1η επιλογή επτά ημερών

1η επιλογή τριάντα ημερών

1η επιλογή έτους