Translate

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ: Κυριακή, 2 Δεκαμβρίου

Η ακίνητη περιουσία των Δήμων "σωσίβιο" στα χρέη

Kafeneio™ +στοΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟΠριν από 49 λεπτά
Την ακίνητη περιουσία τους "ξεσκονίζει" η συντριπτική πλειοψηφία των δημάρχων, για να καλύψουν τις μαύρες τρύπες και να ισοσκελίσουν τους προϋπολογισμούς, την ώρα που προβλέπεται έως και αυτόματο "κούρεμα" των κονδυλίων σε περίπτωση που οι προϋπολογισμοί τους είναι ελλειμματικοί... Μάλιστα, προβλέπεται και η δυνατότητα δραματικών αυξήσεων των δημοτικών τελών, κυρίως του Τέλους Ακίνητης Περιουσίας, ένα "χαράτσι" που προφανώς θα έχει πολιτικό κόστος για τους δημάρχους, ενόψει των νέων αυτοδιοικητικών εκλογών του 2014. Σύμφωνα με δημοσίευμα του "Έθνους της Κυριακής", ο δημοτικός "θησαυρ... περισσότερα »

Αδήλωτα 2,2 εκατ. δολάρια έχει η σύζυγος του Γιάννου Παπαντωνίου

Kafeneio™ +στοΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ1 ώρα πριν
Σοβαρές αποκλίσεις στις δηλώσεις Πόθεν Εσχες του πρώην υπουργού Γιάννου Παπαντωνίου βρήκε η Επιτροπή Ελέγχου των Οικονομικών της Βουλής και το πόρισμα-φωτιά εμπλέκει την σύζυγό του Σταυρούλα Κουράκου, το όνομα της οποίας βρίσκεται στη λίστα Λαγκάρντ... Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύονται στην εφημερίδα Realnews οι ορκωτοί λογιστές της Επιτροπής Πόθεν Εσχες διαπίστωσαν ότι η Σταυρούλα Κουράκου, σύζυγος του πρώην υπουργού Γιάννου Παπαντωνίου, δεν έχει δηλώσει τα χρήματα που είχε καταθέσει σε υποκαταστήματα της HSBC στη Γενεύη, ύψους άνω των 2 εκατ. δολαρίων. Το όνομα της Σταυρ... περισσότερα »

Το ΣΔΟΕ «ξεσκονίζει» τον Μητροπολίτη Νικαίας-Προσλήψεις, ακίνητα και πισίνες

Kafeneio™ +στοΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟΠριν από 2 ώρες
Με εντολή του οικονομικού εισαγγελέα οι «Ράμπο» του ΣΔΟΕ βάζουν στο μικροσκόπιο τους τον Μητροπολίτη Νικαίας Αλέξιο ο οποίος βρίσκεται στη λίστα των εκατομμυριούχων ιεραρχών. Οι άνδρες του ΣΔΟΕ , σύμφωνα με την εφημερίδα «Έθνος της Κυριακής»... εξετάζουν αν ο Μητροπολίτης και μέλη της οικογένειάς του απέκτησαν και με ποιόν τρόπο ακριβά ακίνητα με πισίνες., πολυτελή αυτοκίνητα και εαν παραβιάστηκαν οι διαδικασίες πρόσληψης σε έμμισθες θέσεις της Μητρόπολης ατόμων του στενού συγγενικού περιβάλλοντός του. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει στα χέρια του το ΣΔΟΕ ο Μητροπολίτης έχει 5 ακίνητ... περισσότερα »

Πόσο κοστίζει το κανάλι της Βουλής;

Kafeneio™ +στοΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟΠριν από 2 ώρες
Πόσο κοστίζει το κανάλι της Βουλής... Περί τα 3,5 εκατομμύρια ευρώ ετησίως κοστίζει το κανάλι της Βουλής στο Ελληνικό Δημόσιο, ενώ η τηλεθέασή... του δεν ξεπερνά το 0,3-0,4% κατά μέσο όρο.

Σαμαράς: «Θα κάνουμε ήρωες τα στελέχη της Χρυσής Αυγής αν τους θέσουμε εκτός νόμου»

Kafeneio™ +στοΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟΠριν από 3 ώρες
Ο Πρωθυπουργός δεν συμφωνεί με την ιδέα να τεθεί η Χρυσή Αυγή εκτός νόμου γιατί πιστεύει ότι έτσι τα στελέχη της «θα γίνουν ήρωες» και αναζητά άλλους τρόπους αντιμετώπισης της νεοναζιστικής απειλής... Σύμφωνα με πληροφορίες ο Πρωθυπουργός δεν συμφωνεί με την πρόταση του Ευάγγελου Βενιζέλου ο οποίος ετοιμάζεται να καταθέσει προτάσεις τη Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου για να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή, όπως αναφέρει δημοσίευμα στο Βήμα της Κυριακής. Αντίθετος με την πρόταση φέρεται και ο Φώτης Κουβέλης ο οποίος πιστεύει ότι είναι δύσκολο για να ένα κόμμα να τεθεί εκτός νόμου, αφού δεν προ... περισσότερα »

Παπαδημούλης: «Ο ΣΥΡΙΖΑ προχωρά στην συγκρότηση της Αριστεράς του 21ου αιώνα»

Kafeneio™ +στοΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟΠριν από 3 ώρες
«Με τη Συνδιάσκεψη ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει ένα βήμα μπροστά για τη συγκρότηση της Αριστεράς του 21ου αιώνα, για σοσιαλισμό με δημοκρατία και ελευθερία», τόνισε το Σάββατο στην τοποθέτησή του, στο πλαίσιο των εργασιών της Πανελλαδικής Συνδιάσκεψης του κόμματος, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης... Βαδίζουμε με το πρόγραμμα και την ηγεσία που μάς πήγε στο 27%, δεν ξεκινάμε από το μηδέν, είπε ο κ. Παπαδημούλης επικρίνοντας τις δυνάμεις που οδήγησαν τη χώρα στη σημερινή κρίση. Πρόσθεσε ότι στις επόμενες εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ θα διεκδικεί την αυτοδυναμία και το ΠΑΣΟΚ θα ... περισσότερα »

Εκπληκτικά μέρη για να δεις στον κόσμο!

Kafeneio™ +στοΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟΠριν από 4 ώρες
Σε μια φωτογραφική διαδρομή στα βήματα που μας οδηγεί το ένστικτο του φυσιολάτρη ταξιδιώτη αλλά και του extreme φωτογράφου όλα μοιάζουν βγαλμένα από κινηματογραφική φαντασία: Δάση, κορυφές, λίμνες, ποτάμια, πόλεις και χωριά γίνονται όχι μόνο αντικείμενο ονείρου αλλά και μια καρτ ποστάλ για κάθε γούστο! Γιατί σε αυτό το θαυμαστό tour στη φύση η γη, ο ουρανός και η θάλασσα κερδίζουν όλα τα βλέμματα και με διαφορά. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να διαλέξετε το αγαπημένο σας και να το ονειρευτείτε!... *1. Kayangan Lake, Φιλιππίνες* [image: perierga.gr - Εκπληκτικά μέρη για να δεις... περισσότερα »

Τον έκλεισαν σε ψυχιατρείο, επειδή είπε ότι το χτύπημα της 11/9 το σχεδίασαν οι ίδιοι οι Αμερικάνοι

Kafeneio™ +στοΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟΠριν από 5 ώρες
Καμια φορά όποιος λέει την αλήθεια τον λένε τρελό, Στις Η.Π.Α. σε κλείνουν απευθείας στο ψυχιατρείο. Ο Αμερικανός Brandon J. Raub διετάχθη να εισαχθεί σε ψυχιατρική κλινική για έναν ολόκληρο μήνα, απόφαση που παραβαίνει κατάφωρα το Σύνταγμα των Η.Π.Α σύμφωνα με τους συνήγορους υπεράσπισής του. Οι υποστηρικτές του ανησυχούν ότι οποιοσδήποτε Αμερικανός θα μπορούσε ενδεχομένως να βρεθεί στη θέση του…. Η αστυνομία των Η.Π.Α έθεσε υπό κράτηση τον Raub, βετεράνο του ναυτικού σώματος, δίχως να παρουσιάσει οποιαδήποτε κατηγορία και δίχως να ακούσει τα δικαιώματα κατά τη συλληψή του τον μετέ... περισσότερα »

Κατέρρευσε τμήμα σήραγγας στην Ιαπωνία-Αγνοούνται επτά άνθρωποι

Kafeneio™ +στοΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟΠριν από 5 ώρες
Επτά άνθρωποι αγνοούνται και δύο γυναίκες τραυματίστηκαν όταν κατέρρευσε τμήμα οροφής σήραγγας σε αυτοκινητόδρομο, περίπου 80 χιλιόμετρα δυτικά του Τόκιο, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία. «Σύμφωνα με την τοπική Πυροσβεστική Υπηρεσία, επτά άνθρωποι αγνοούνται, αλλά ο αριθμός αυτός δεν έχει επιβεβαιωθεί», ανακοίνωσε εκπρόσωπος της υπηρεσίας Πολιτικής Προστασίας... Τουλάχιστον δύο γυναίκες τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία. Το δυστύχημα συνέβη στις οκτώ το πρωί τοπική ώρα όταν τμήμα της οροφής της σήραγγας Σασάγκο κατέρρευσε σε μήκος πενήντα μέτρων. Η συγκεκριμένη σήραγγα ... περισσότερα »

"Είπαμε ψέματα ότι το χρέος θα είναι 124% το 2020"

Kafeneio™ +στοΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟΠριν από 6 ώρες
Σε ενυπόγραφη επιστολή του ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, ομολογεί ότι "το χρέος της Ελλάδας θα είναι στο 126,6% του ΑΕΠ το 2020 και όχι στο 124%", όπως ανακοινώθηκε επισήμως από το Eurogroup. Η ομολογία έχει δημοσιευθεί στην WSJ την επομένη του Eurogroup και έχει αναδειχθεί στην Ελλάδα, μόνο από το defencenet.gr. Αύριο την δημοσιεύει και η Real News... Φυσικά καταρρέει όλη η επιχειρηματία και οι δημόσιες ανακοινώσεις για το τι πραγματικά συμφωνήθηκε στο τελευταίο Eurogroup ενώ αναφέρει πως έχει στη κατοχή της δύο επιστολές του Σόιμπλε προς τον πρόεδρο του γερ... περισσότερα » 
 

Η Μαργαρίτα Παπανδρέου στη λίστα Λαγκάρντ; Της χρεώνουν καταθέσεις 500 εκατομμυρίων ευρώ

Kafeneio™ +στοΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟΠριν από 14 ώρες
Πολιτικό σεισμό έχει προκαλέσει η είδηση ότι η γυναίκα μυστήριο στην περιβόητη "λίστα Λαγκάρντ" με καταθέσεις 500 εκατομμυρίων ευρώ είναι η μητέρα του πρώην πρωθυπουργού, Μαργαρίτα Παπανδρέου... Ειδικότερα, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ καθώς και της εφημερίδας το ΒΗΜΑ της Κυριακής, το όνομα της Μαργαρίτας Παπανδρέου βρίσκεται στη δικογραφία που συνέταξαν και διαβίβασαν στη Βουλή για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ, οι οικονομικοί εισαγγελείς κ. Πεπόνης και Μουζακίτης. Μάλιστα, σύμφωνα με τον εν λόγω δημοσίευμα στις 2 Οκτωβρίου 2012 ο επικεφαλής του ΣΔΟΕ κ. Στέ... περισσότερα »

Γνώρισε τη νοημοσύνη σου. Iq test χωροαντιληπτικής ικανότητας

Kafeneio™ +στοΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟΠριν από 14 ώρες
[image: Γνώρισε τη νοημοσύνη σου. Iq test χωροαντιληπτικής ικανότητας] Έχετε ακριβώς 30 λεπτά για να κάνετε το *Iq test*. Μην αργοπορείτε πολύ σ'ένα πρόβλημα. Μπορεί να είστε σε εντελώς λαθεμένη κατεύθυνση και ίσως τα καταφέρετε καλύτερα στο επόμενο. Από την άλλη, μην εγκαταλείπετε πολύ εύκολα ένα πρόβλημα. Τα πιό πολλά μπορούν να λυθούν με λίγη υπομονή. Χρησιμοποιείστε την *κοινή λογική* για να........ κρίνετε πότε ν' αφήνετε άλυτο ένα πρόβλη­μα. Και να θυμάστε ότι, γενικά, τα προβλήματα τείνουν να γίνονται δυσκολότερα όσο προχωρεί το *τέστ νοημοσύνης*. Ο καθένας μπορεί να λύσει μερι... περισσότερα »
  
 

Ο Τσίπρας ενηλικιώνεται

kafeneioστοΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟΠριν από 15 ώρες
*Γράφει ο Γιώργος Καρελιάς * Αν κάποιος προσπαθήσει να βγάλει συμπέρασμα για το τι είδους κόμμα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ και τι θα κάνει αν κληθεί να κυβερνήσει, θα μπερδευτεί πολύ. Για παράδειγμα χτες έβγαλε μια ανακοίνωση, με την οποία κατακεραυνώνει την «εισβολή» της Αστυνομίας στο ......... Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, χάρη στην οποία άρχισε να ξεβρωμίζει ο χώρος (η πανεπιστημιούπολη είχε μεταβληθεί σε χωματερή εδώ και ένα μήνα λόγω της απεργίας και της κατάληψης των υπαλλήλων καθαριότητας, που είναι απλήρωτοι). Αν κρίνουμε από αυτήν την ανακοίνωση, θα οδηγηθούμε στο συμπέρασμα ... περισσότερα »

Ντρέπομαι να πω στους φίλους μου...

kafeneioστοΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟΠριν από 15 ώρες
Είχαμε κάτσει μια παρέα φίλων για καφέ και κουβεντούλα. Κυριακάτικο πρωϊνό, ήλιος φωτεινός, ουρανός ανέφελος, φθινοπωρινό αεράκι, εφημερίδες στο τραπεζάκι, διάθεση χαλαρή. Ήταν από εκείνες τις μέρες που σε τραβάν από το σβέρκο να βγεις έξω, να τις χαρείς, να ρεμβάσεις, να ξεθολώσεις. Τα παιδιά τρέχαν, φωνάζαν, ίδρωναν, παίζαν σαν να μην υπήρχε ........ αύριο (...αλήθεια, πως αλλιώς μπορεί να παίξει ένα παιδί;) κι εμείς καλαμπουρίζαμε ευδιάθετοι. H κουβέντα όμως δεν άργησε να ξεστρατίσει. Κάποιος, κάτι διάβασε σε μια εφημερίδα, έκανε ένα σχόλιο, κάποιος αντι-σχολίασε, ο τρίτος συμφώ... περισσότερα »

Παζάρια και «σούπερ»

kafeneioστοΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟΠριν από 15 ώρες
Του *Θανάση Νικολαΐδη* ΜΕ τις προσφορές και τις εκπτώσεις τους τα μεγάλα σουπερμάρκετ. Άρα, είχαν περιθώρια, υπάρχει και ανταγωνισμός. Μόνο που βγήκαν στο φως και στοιχεία «συνεργασίας» μεταξύ τους. Μυστικές συμφωνίες μη ρίξουν τις τιμές, μη διαρραγεί το καρτέλ. Και, βέβαια, δεν μας εξήγησαν τις υψηλές τιμές στα ράφια, δείχνουν να μη σκιάζονται απ’ την απειλή των παζαριών. ΚΑΙ, βέβαια, η «απάντηση» ήρθε απ’ τους παραγωγούς και τη γέννησε η...... ανάγκη. Προϊόντα απ’ το χωράφι στη λαϊκή κι ακόμα πιο προχωρημένης μορφής μαζική διακίνηση σε πλατείες, όπου βλέπεις τις τιμές και…χαμο... περισσότερα »

Ο Γλέζος εναντίον Τσίπρα

kafeneioστοΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟΠριν από 15 ώρες
Δεν θα είναι στρωμένη με ροδοπέταλα η προσπάθεια του Αλέξη Τσίπρα για ενοποίηση του ΣΥΡΙΖΑ. Στην κίνηση αυτή δεν αντιδρούν μόνο κάποιες από τις πολλές συνιστώσες αλλά και ένα από τα κορυφαία και ιστορικά στελέχη, όπως ο Μανλώλης Γλέζος. Ο Γλέζος θεωρεί πως η προσπάθεια αυτή πολτοποιεί και μαζοποιεί την αριστερά η οποία από την φύση της αντιδρά, αμφισβητεί και........ διαφοροποιείται, αφού αυτή είναι η "ρίζα" της αριστερής ιδεολογίας. Προς το παρόν οι αντιδράσεις αυτές έχουν καμφθεί,αλλά το βέβαιο είναι πως η πορεία προς την ενοποίηση θα είναι μία καυτή πατάτα για τον Αλέξη Τσίπρα.

Ο Βενιζέλος επιτίθεται στους "κηπουρούς"

kafeneioστοΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟΠριν από 16 ώρες
«Είμαστε εγγυητές της πολιτικής σταθερότητας», επεσήμανε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ. Ευάγγελος Βενιζέλος κατά τη διάρκεια της ομιλίας στην Οργανωτικής Επιτροπής Συντακτικού Συνεδρίου του κόμματος. Ο κ. Βενιζέλος επίσης περιέγραψε τα σοκ που έχει υποστεί το ΠΑΣΟΚ τα...... τελευταία δύο χρόνια: - δραματική αλλαγή των εκλογικών ποσοστών - διάλυση του κοινωνικού μπλοκ που εξέφραζε το ΠΑΣΟΚ -έντονες αναδρομικές ιστορικές ευθύνες της παράταξης -Προσωπικές στρατηγικές -Συνεχιζόμενη αντίδραση της κοινωνίας - Συμμετοχή στην κυβέρνηση συνεργασίας από τη θέση του δεύτερου Ο κ. Βενιζέλος απάν... περισσότερα »

Ο ΣΥΡΙΖΑ, η «μετάλλαξη» και η αντίστροφη μέτρηση

kafeneioστοΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟΠριν από 16 ώρες
*Του Πέτρου Τρουπιώτη * Το πρώτο μεγάλο βήμα στην προσπάθεια του να γίνει ενιαίο κόμμα (με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει για τον συγκεκριμένο πολιτικό και κοινωνικό χώρο) κάνει από χθες ως και αύριο ο ΣΥΡΙΖΑ, με την πανελλαδική του συνδιάσκεψη. Μια συνδιάσκεψη μέσα από την οποία, ο Πρόεδρος του και γενικότερα η πλειοψηφούσα στα όργανα τουλάχιστον, ομάδα, θα προσπαθήσει να ξεπεράσει με τις μικρότερες δυνατές εντάσσεις και συγκρούσεις τις διαφωνίες που υπάρχουν για το εγχείρημα , τον τρόπο συγκρότηση*...........*ς του νέου κόμματος και γενικότερα την ιδεολογική και πολιτική του κ... περισσότερα »

«Γύρω γύρω όλοι και στην μέση ο Μανώλης»…….

kafeneioστοΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟΠριν από 16 ώρες
*Γράφει η Αλεξάνδρα Σουλαδάκη* Διαβάζοντας το χθεσινό άρθρο του Φελνίκου και κατά κόσμον κ. Φελέκη με τίτλο, «ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΑΛΑΜΑΚΙΣΤΕΣ ΤΟΥ», έκανα κάποιες απλές σκέψεις … Τον τελευταίο καιρό, βλέπουμε να παίζεται από πολλούς, με....... παραλλαγές, το παιχνίδι «γύρω γύρω όλοι και στη μέση ο Μανώλης»… Στο «γύρω γύρω» είναι διάφοροι, που έχουν αποφασίσει να εξοντώσουν το ΠΑΣΟΚ και ο «Μανώλης», είναι το ΠΑΣΟΚ και ο Βενιζέλος. Όμως ας πούμε κάποιες αλήθειες… Είναι γεγονός σε όλους, αλλά μη ομολογούμενο, ότι η VPRC έχει ενταχθεί πλήρως στον ... περισσότερα »

ΕΝΑ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟ Ε.ΚΕ.ΒΙ

kafeneioστοΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟΠριν από 17 ώρες
*Γράφει ο Βασίλης Τσούγκαρης* Σε πρόσφατο άρθρο μου σχετικό με την «φιλαναγνωσία» εξέφρασα κάποιες απορίες σχετικά με το τι γίνεται στο Εθνικό Κέντρο Βιβλίου, απορίες που μου τις δημιούργησαν κάποια δημοσιεύματα – καταγγελίες εκδοτών σε αθηναϊκά έντυπα. Ο τίτλος του σημερινού άρθρου, είναι ο τίτλος επιστολής που πήρα από Εκδότες, και συγκεκριμένα τον ΚΥΡΙΑΚΟ ΚΑΡΑΙΣΚΟ των εκδόσεων ΔΙΑΠΛΑΣΗ, και τον γνωστό σε όλους από την τηλεόραση ΝΙΚΟ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗ των εκδόσεων ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ. Η επιστολή αυτή που θα διαβάσετε όλοι, θυμίζει «παιδικό παραμύθι», μόνο που η «κακιά μάγισσα» αποδεικνύεται ότι εί... περισσότερα »

πισωγύρισμα

kafeneioστοΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟΠριν από 17 ώρες
* στην «στόβα» της προγιαγιάς * * Ανθηροστόμου αν-οσίου «Επαναδιαπραγμάτευση»*

Η Χρυσή Αυγή απαντά στο ΠαΣοΚ

kafeneioστοΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟΠριν από 17 ώρες
Καυστικότατη ήταν η απάντηση της Χρυσής Αυγής στις δηλώσεις Βενιζέλου ότι θα ζητήσει να τεθεί «εκτός νόμου» η Χρυσή Αυγή, χαρακτηρίζοντάς την αντισυνταγματικό και ναζιστικό κόμμα. Στις δηλώσεις αυτές το κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου απάντησε με μία αιχμηρή ανακοίνωση Τύπου κάνοντας μάλιστα ειρωνικούς υπαινιγμούς και για το ........ μέλλον του ΠΑΣΟΚ. Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση Τύπου, η Χρυσή Αυγή επιμένει ότι πρόκειται για ένα απολύτως νόμιμο και εκλεγμένο κόμμα και ότι το ΠΑΣΟΚ, το οποίο χαρακτήρισε κόμμα της μίζας της διαφθοράς και του μνημονίου, θα πρέπει να βιαστεί να τους βγά... περισσότερα »
 

1η επιλογή επτά ημερών

1η επιλογή τριάντα ημερών

1η επιλογή έτους