Translate

Δέματα και "Γεύμα Αγάπης" για τα Χριστούγεννα από την Ιερά Μητρόπολη Καστορίας.

Δέματα και "Γεύμα Αγάπης" για τα Χριστούγεννα από την Ιερά Μητρόπολη Καστορίας.

[image: Δέματα και "Γεύμα Αγάπης" για τα Χριστούγεννα από την Ιερά Μητρόπολη Καστορίας] 1400 δέματα μοίρασαν οι Τράπεζες Τροφίμων της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου για τις ημέρες των Χριστουγέννων, σε όλους τους εν δοκιμασία συμπολίτες μας που καταφεύγουν στη βοήθεια της τοπικής μας Εκκλησίας, στην πόλη της Καστοριάς και στο Άργος Ορεστικό. Τα δέματα περιείχαν όλα τα απαραίτητα είδη για να περάσουν αξιοπρεπώς.. τη μεγάλη ημέρα της του Χριστού Γεννήσεως (κρέας, τυρί, κρασί, γλυκά κ.α.) Διαβάστε περισσότερα »

Στην Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου Κυνουρίας, η οποία βρίσκετε σκαρφαλωμένη στα απόκρημνα βράχια απέναντι από το όμορφο χωριό Περδικόβρυση Κυνουρίας, λειτούργησε την Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2012 ο Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Την Τετάρτη 26η Δεκεμβρίου 2012, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, πλαισιούμενος από Ιερείς της Τριπόλεως και της Περιφερείας Καστρίου, τέλεσε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στην Σεβασμία Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου Κυνουρίας. Διαβάστε περισσότερα »

Τα ονομαστήρια του Κιλκισίου Εμμανουήλ (ΦΩΤΟ)

*από : Romfea** ** * *[image: 0911]* *Για την Romfea.gr, Χρήστος Καναρόπουλος* ------------------------------ Μέσα στο κλίμα του Αγίου Δωδεκαημέρου εόρτασε την ονομαστική του εορτή ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου κ. Εμμανουήλ. Παραμονή της εορτής του Τρίτη 25 Δεκεμβρίου, εορτή της Γεννήσεως του Κυρίου μας Ιησού Χριστού, το απόγευμα ετελέσθει στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Κιλκίς Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός μετ΄ αρτοκλασίας με την συμμετοχή των ιερέων της Ιεράς Μητροπόλεως χοροστατούντος του εορτάζοντος Μητροπολίτου συνπροσευχ... περισσότερα »

ΝΑΥΠΛΙΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΠΑΚΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ Ι.Ν .ΑΓΙΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗΣ ΓΙΑ ΑΝΑΠΙΡΙΚΟ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙ

*Ευχαριστούμε πολύ τους κυρίους Ευάγγελο Μπουγιώτη και Γεώργιο Ρασσιά. * Στην συγκέντρωση καπακιών έχει ξεκινήσει ο Ιερός Ναός των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο Ναύπλιο προκειμένου να πάρουν ένα αναπηρικό καροτσάκι . Αυτή την στιγμή έχουν συγκεντρώσει γύρω στις 68.000 χιλιάδες καπάκια και θέλουν ακόμα 7.000 για να πάρουν το καροτσάκι. Κάνουν λοιπόν έκκληση στους ενορίτες αλλά και στους κατοίκους του νομού να φέρουν στο ναό ότι καπάκια μαζέψουν. Επίσης ο Ιερός Ναός θέλει να ευχαριστήσει το κατάστημα του κ. Κοντοχρήστου για την προσφορά κοτόπουλων ,ώστε να τα διαθέσει ο ναός ... περισσότερα »

1η επιλογή επτά ημερών

1η επιλογή τριάντα ημερών

1η επιλογή έτους