Translate

Αποστομωτική απάντηση της ελληνικής Δικαιοσύνης σε δημοσίευμα της εφημερίδας Daily Mirror...«Οι Βρετανίδες τουρίστριες δίνουν το... ok για να τις βιάσουν!.»

Αποστομωτική απάντηση της ελληνικής Δικαιοσύνης σε δημοσίευμα της εφημερίδας Daily Mirror...«Οι Βρετανίδες τουρίστριες δίνουν το... ok για να τις βιάσουν!.»

Αποστομωτική απάντηση δίνεται μέσω της ελληνικής Δικαιοσύνης στο προκλητικό δημοσίευμα της Βρετανικής εφημερίδας «Daily Mirror» που παρουσίαζε τα Μάλια ως «κολαστήριο βιασμών Βρετανίδων τουριστριών» με βάση τα καταγγελλόμενα περιστατικά. Από την ποινική εξέλιξη των υποθέσεων... αυτών προκύπτει ότι σε πολλές περιπτώσεις δεν υπήρξε βιασμός με τους καταγγελλόμενους δράστες να απαλλάσσονται πανηγυρικά με βουλεύματα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ηρακλείου. Είναι επίσης ενδιαφέρον το στοιχείο ότι την τελευταία τριετία παραπέμφθηκαν σε δίκη τρεις υποθέσεις βιασμών Βρετανίδων με τους δράστ... περισσότερα »

Αθάνατη Ελλάδα -Εδιωξαν ελεγκτές του ΣΔΟΕ από χωριό στην Κρήτη

[image: Αθάνατη Ελλάδα -Εδιωξαν ελεγκτές του ΣΔΟΕ από χωριό στην Κρήτη]Η επίσκεψη του κλιμακίου του ΣΔΟΕ στην πλατεία των Αρχανών στην Κρήτη ανήμερα της γιορτής του Αφέντη Χριστού προκάλεσε την οργή του κόσμου με αποτέλεσμα να οι ελεγκτές να φύγουν σχεδόν κυνηγημένοι... Οπως αναφέρει το cretalive το ΣΔΟΕ πήγε στο χωριό για έλεγχο, αφού και λόγο του πανηγυριού θα υπήρχε κόσμος, ωστόσο αντιμετώπισε την αντίδραση των κατοίκων, οι οποίοι θεώρησαν προκλητική αυτή την «επίσκεψη» την ημέρα της γιορτής του χωριού. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, υπήρξαν έντονες αντιδράσεις από μερίδα πελατών... περισσότερα »

Ποιοι ελληνικοί προορισμοί «βούλιαξαν» από ξένους τουρίστες τον Ιούλιο

[image: Ποιοι ελληνικοί προορισμοί «βούλιαξαν» από ξένους τουρίστες τον Ιούλιο]Αυξημένες κατά 11,7% σε σχέση με τον Ιούλιο του 2012 ήταν τον αντίστοιχο φετινό μήνα οι αφίξεις σε επτά αεροδρόμια της χώρας που αποτελούν ούτως ή άλλως δημοφιλείς προορισμούς για τους ξένους. Την ίδια ώρα, όμως, μειωμένες κατά 3,1% συνολικά ήταν η κίνηση στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, γεγονός που έκανε την εταιεία να προχωρήσει σε εκπτώσεις από 30% έως 77% επί των χρεώσεων του αεροδρομίου στις συνεργαζόμενες εταιρείες από τον ερχόμενο χειμώνα... «Απογειώθηκαν» οι αφίξεις ξένων τουριστών στα ελληνικά... περισσότερα »

 

 

Στο ΣτΕ προσέφυγαν ιδιοκτήτες για την τιμή αξίας των ακινήτων τους

[image: Στο ΣτΕ προσέφυγαν ιδιοκτήτες για την τιμή αξίας των ακινήτων τους]Στη Δικαιοσύνη προσέφυγαν 18 ιδιοκτήτες ακινήτων της Νέας Μάκρης, ζητώντας να ακυρωθεί κατά το συγκεκριμένο σκέλος η υπουργική απόφαση που καθόριζε ως τιμή αξίας των ιδιοκτησιών τους τα 620 ευρώ ανά τ.μ. για τα έτη 2011-12-13 σε περιοχές όπου δεν εφαρμόζεται το σύστημα αντικειμενικών αξιών προκειμένου να γίνει ο προσδιορισμός του ΦΑΠ φυσικών προσώπων... Οι ιδιοκτήτες θεωρούν ότι όταν όταν καθορίστηκε η τιμή δεν ελήφθη υπόψη η σφοδρότητα με την οποία θα χτυπούσε η οικονομική κρίση τη χώρα. Σύμφωνα με πληροφορί... περισσότερα »

«Οι Έλληνες θα κόψουν το χέρι όποιου αμφισβητεί την ελληνικότητα της Θράκης»

Σύντομη αλλά σκληρή ήταν η απάντηση του Θρακιώτη υφυπουργού Εξωτερικών στις προκλητικές δηλώσεις του Τούρκου υπουργού Υγείας Μουεζίνογλου, που δήλωσε πως η Θράκη είναι το «κομμένο χέρι» της Τουρκίας. «…ως Θρακιώτης θέλω να ξεκαθαρίσω πως την Ελληνικότητα... της Θράκης κανένας δεν μπορεί να την αμφισβητήσει» είπε ο κ. Γεροντόπουλος για τα τονίσει πως «Όσοι το κάνουν, να ξέρουν πως οι Έλληνες είναι έτοιμοι να τους κόψουν το χέρι…» Ο Τούρκος υπουργός ο οποίος κατάγεται από την Κομοτηνή είχε δηλώσει σε κατοίκους της Ραγάδας Ροδόπης πως «Όσο κι αν εδώ έχουμε ένα χέρι, ένα σκέλος κομμένο,... περισσότερα »

1η επιλογή επτά ημερών

1η επιλογή τριάντα ημερών

1η επιλογή έτους