Translate

bostanistas: Newsletter 1/3/2014


bostanistas.gr
Θέματα
του Κώστα Λιονουδάκη
01/03/14, 07:37
Η άνοιξη μας έφτασε, εμπρός βήμα ταχύ! Ας την προϋπαντήσουμε λοιπόν, δημιουργώντας υπέροχους ανθώνες με δύο minimal ανοιξιάτικα ανθόφυτα, το αγήρατο και το άλυσσο. Ιδανικά για αβαθείς γλάστρες και ζαρντινιέρες, σε βραχόκηπους, ακόμη και για εδαφοκάλυψη ή για χαμηλή ανθισμένη μπορντούρα.
Συνταγές
της Καλής Δοξιάδη
01/03/14, 07:35
Άλλο της ελάττωμα είναι ότι έχει ελάχιστη σάρκα σχετικά με το κέλυφός της, πράγμα που σημαίνει πολύ «ξεφλούδισμα» για λίγο ψαχνό. Έχει όμως και δύο προτερήματα. Το πιο σημαντικό είναι η νοστιμιά της και το δεύτερο, εξίσου υπολογίσιμο στις μέρες μας, η φθήνια της (3 ευρώ το κιλό στην αγορά της Κέρκυρας).
της Άννας Γαλανού
01/03/14, 07:28
Η φιλοξενία είναι που μετράει, θα πουν πολλοί, η καλή καρδιά. Και ίσως έχουν δίκιο. Σε όλους έχει συμβεί, αυθόρμητα να καλέσουμε στο σπίτι δυο - τρεις φίλους αλλά να κομπιάζουμε γιατί δεν έχουμε κάτι της προκοπής να τους φιλέψουμε. Πολλοί έχουν το χάρισμα από το τίποτα, από ένα μισοάδειο ψυγείο και μια ανασκαφή στα ντουλάπια της κουζίνας, να φτιάξουν πραγματικό δείπνο - όχι σαν του Χότζα!
της Ευφροσύνης Κάτσουνα
01/03/14, 07:27
Δυο μέρες πριν την Καθαρά Δευτέρα και τη Σαρακοστή, τα θαλασσινά ετοιμάζονται να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο τραπέζι μας. Το χταπόδι είναι αγαπημένος μεζές, αρκεί να έχει μαγειρευτεί όπως πρέπει, και βασικός κανόνας είναι ότι ποτέ, ποτέ, δεν προσθέτουμε νερό όταν το μαγειρεύουμε...
Bostanistas.gr © 2013
Απεγγραφή από το Bostanistas Newsletter



powered by phplist v 2.10.12, © tincan ltd



--

new edition of elafile.net

1η επιλογή επτά ημερών

1η επιλογή τριάντα ημερών

1η επιλογή έτους