Translate

Αμάν πια ..... Πάλι Εκλογές;;;



Πριν το ΠΑΣΧΑ επιθυμείτε; Ή μετά το προτιμάτε;;;;
Έχετε την Ευκαιρία, μέχρι τότε να σκεφτείτε....
=========================================================================

ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ για τους αναγνώστες μας
Από: http://newpost.gr/politiki/518577/sto-maksimoy-arxisan-kai-pali-na-skeftontai-hellip-ekloges
Τάκης Χατζής
του Τάκη Χατζή

Η ΠΓΔΜ, η Σλοβενία, η Αυστρία, η Σερβία και η Κροατία συμφώνησαν να περιορίσουν τη ροή των μεταναστών σε περίπου 580 την ημέρα. Επί της ουσίας έκλεισαν τα σύνορα, αν αναλογιστεί κανείς ότι μόνο στη Μυτιλήνη, χθες, έφθασαν περίπου 1.400 πρόσφυγες. Χώρια αυτοί που έφθασαν στα άλλα νησιά, χώρια όσοι βρίσκονται ήδη στην ελληνική επικράτεια, από τον Πειραιά ως την Ειδομένη. Άσχετα από τα λάθη που έχουν γίνει στους χειρισμούς του θέματος, αυτή τη στιγμή, η διάσταση του προβλήματος ξεπερνά τις ικανότητες διαχείρισης οποιασδήποτε κυβέρνησης.
Ταυτοχρόνως, πληροφορίες που επικαλείται η Wall Street Journal αναφέρουν ότι συνεχώς αυξάνονται οι ευρωπαίοι αξιωματούχοι οι οποίοι «φλερτάρουν» με την ιδέα να εγκλωβίσουν στην Ελλάδα πρόσφυγες και μετανάστες.
Το ασφαλιστικό Κατρούγκαλου έχει βγάλει τους αγρότες στους δρόμους. Οι  κινητοποιήσεις και τα κλεισίματα των δρόμων έκλεισαν αισίως ένα μήνα και μόλις τώρα διαφαίνεται ότι οδεύουν προς τη λήξη τους. Από κοντά και οι κινητοποιήσεις των δικηγόρων και των συμβολαιογράφων. Μεγάλες κοινωνικές ομάδες διαδηλώνουν την αντίθεσή της με τα μέτρα της κυβέρνησης.
Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι το προβάδισμα της ΝΔ διευρύνεται ανεβάζοντας τη διαφορά από 4,3 (Μetron Analysis για την εφημερίδα Παραπολιτικά) έως 6,5 μονάδες (Πανεπιστήμιο Μακεδονίας για τον ΣΚΑΪ), ενώ και το ισχυρό χαρτί της κυβέρνησης, ο Αλέξης Τσίπρας πλήττεται προσωπικά και η δημοτικότητά του μειώνεται.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, δήλωσε πως η ΝΔ θα είναι έτοιμη και όποτε γίνουν εκλογές θα κερδίσει. Τυχαίο δεν το λες για ένα αρχηγό ο οποίος- έχουμε επανειλημμένως τονίσει ότι δεν βιάζεται να κυβερνήσει.
Ο πρωθυπουργός και κορυφαίοι υπουργοί έχουν διαψεύσει κατηγορηματικά το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών. Όμως παρά τις διαψεύσεις, οι σχετικές εισηγήσεις υπάρχουν με το επιχείρημα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ καλείται να φέρει σε πέρας πολιτικές που δεν πιστεύει και προκειμένου να τις υλοποιήσει, είναι προτιμότερο να χάσει τις εκλογές για να περισώσει ότι μπορεί.
Εκ ου και η ΝΔ δηλώνει ότι θα είναι έτοιμη σε κάθε περίπτωση, όποιες και αν είναι οι πολιτικές εξελίξεις. Γιατί δεν αποκλείει πλέον το ενδεχόμενο οι εκλογές να αρχίσουν να γίνονται… ελκυστικές για τον ΣΥΡΙΖΑ. Ιδιαιτέρως αν οι δανειστές επιμείνουν στις απαιτήσεις τους.






www.newpost.gr




1η επιλογή επτά ημερών

1η επιλογή τριάντα ημερών

1η επιλογή έτους