Translate

Σήμερα στην Ελλάδα: Ελλάδα.

ΝΔ: Κρίσιμες ημέρες μέχρι την επόμενη Σύνοδο

Έθνος 
Την εκτίμηση πως μετά τη χθεσινή σύνοδο κορυφής η χώρα παραμένει σε απόλυτη εκκρεμότητα εκφράζει η ΝΔ, υπογραμμίζοντας ότι η ελάχιστη ελληνική επιδίωξη θα πρέπει να είναι αυτή που κατεγράφη στο συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών. ΕΘΝΟΣ On Line


Μέρκελ: Στις 18 Μαρτίου η τελική συμφωνία – Είναι ανάγκη να στηριχτεί η Ελλάδα

Koolnews.gr 
Τις αρνητικές επιπτώσεις στην Ελλάδα από τη συνεχιζόμενη ροή των προσφύγων και των μεταναστών, ανέδειξε η Γερμανίδα Καγκελάριος, Άνγκελα Μέρκελ μιλώντας σε δημοσιογράφους μετά το τέλος της Συνόδου Κορυφής, με τη συμμετοχή της Τουρκίας.
 

Πτολεμαΐδα: Aντί για εορτασμούς για την ημέρα της γυναίκας μαγειρεύουν για τους πρόσφυγες

Πρώτο ΘΕΜΑ
Είναι η «Κίνηση Γυναικών Εορδαίας» που αντί για εκδηλώσεις, εορτασμούς και άλλες πρωτοβουλίες, αποφάσισαν την Ημέρα της Γυναίκας, 8 Μαρτίου, να προσφέρουν συσσίτιο για τους 439 πρόσφυγες που φιλοξενούνται στην Λευκόβρυση Κοζάνης.
 
 

Ποτάμι: Καθεστωτική αντίληψη στη λειτουργία της Δικαιοσύνης

Nooz.gr
Καθεστωτική αντίληψη στη λειτουργία της Δικαιοσύνης καταλογίζει στην κυβέρνηση με ανακοίνωσή το Ποτάμι, καθώς όπως αναφέρει δεν έχουν τέλος οι συνεχείς, απροκάλυπτες και πρωτοφανείς προσπάθειες χειραγώγησης της Δικαιοσύνης από την κυβέρνηση
 

ΚΕ ΣΥΡΙΖΑ: Πρώτιστο καθήκον να σταματήσουμε την ανθρωπιστική τραγωδία

Nαυτεμπορικη
Τα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις του κόμματος για την αντιμετώπιση της προσφυγικής κρίσης περιγράφει το κείμενο της απόφασης της τελευταίας συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, που δόθηκε στη δημοσιότητα.
 

1η επιλογή επτά ημερών

1η επιλογή τριάντα ημερών

1η επιλογή έτους