Translate

Σήμερα στην Ελλάδα: Επιχειρήσεις

Ο ΣΕΒ «βλέπει» δύο απειλές της οικονομίας

Η Καθημερινή 
Προσφυγικό και παρατεινόμενη διαπραγμάτευση για την αξιολόγηση του προγράμματος υπονομεύουν το οικονομικό κλίμα, επισημαίνει ο ΣΕΒ στο μηνιαίο δελτίο οικονομικής δραστηριότητας.


Μειώθηκαν κατά 17% οι πωλήσεις ΙΧ τον Φεβρουάριο

Το Βήμα Online
Μείωση 17% σημείωσαν οι πωλήσεις των αυτοκινήτων στη χώρα τον Φεβρουάριο, καθώς, σύμφωνα με στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά 6.990 αυτοκίνητα (καινούργια ή µεταχειρισµένα εξωτερικού) έναντι 8.424 που κυκλοφόρησαν

Ερευνα για απάτη στις εταιρείες συγκοινωνίας

Έθνος 
Ερευνα στις συγκοινωνιακές εταιρείες της Αθήνας διενεργούν οι Επιθεωρητές Δημόσιας Διοίκησης ύστερα από καταγγελίες για ενδεχόμενο «κύκλωμα» στο οποίο εμπλέκονται και εργαζόμενοι στις συγκοινωνίες.

Οικονομία - Επιφυλακτικοί παραμένουν οι εργοδότες όσον αφορά στις προσλήψεις
 
 
In.gr 
Επιφυλακτικοί παραμένουν οι εργοδότες στην Ελλάδα όσον αφορά στα σχέδια προσλήψεων για το χρονικό διάστημα από τον Απρίλιο έως και τον Ιούνιο 2016, σύμφωνα με τα αποτελέσματα έρευνας της ManpowerGroup για τις προοπτικές απασχόλησης.


Πρόταση για καταβολή του φόρου εισοδήματος σε 7 μηνιαίες δόσεις

Η Καθημερινή 
Την πληρωμή του φόρου εισοδήματος σε επτά δόσεις επιδιώκει το υπουργείο Οικονομικών αντί τριών διμηνιαίων που ήταν την προηγούμενη χρονιά. Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Τρ. Αλεξιάδης, ανέφερε χθες στον τηλεοπτικό σταθμό AΝΤ1 ότι ...

1η επιλογή επτά ημερών

1η επιλογή τριάντα ημερών

1η επιλογή έτους