Translate

24GR, Σάββατο 1 Δεκεμβρίου

«Κάνουν πόλεμο στο Καστελόριζο»

24GRστο24GR
Ο δήμαρχος Μεγίστης καταγγέλλει την Κτηματική Υπηρεσία *«Ενα μεγάλο ερώτημα αυτά τα τελευταία 18 χρόνια που είμαι δήμαρχος έχουμε τόσο εγώ όσο και οι κάτοικοι του νησιού, αν οι κυβερνήσεις που κυβέρνησαν αυτόν τον τόπο θέλουν το Καστελόριζο να παραμείνει ελληνικό».* Με αυτό το δραματικό μήνυμα ο δήμαρχος Μεγίστης - Καστελορίζου Παύλος Πανηγύρης... σε επιστολή που στέλνει στον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα και κοινοποιεί στο γραφείο του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, καταγγέλλει τον προϊστάμενο της Κτηματικής Υπηρεσίας της Δωδεκανήσου ότι *δείχνει τον δρόμο στους κατοίκους να εγ... περισσότερα »

Ούτε στην Ουγκάντα τέτοια "δικαιοσύνη"!! Ελεύθερες οι ανήλικες που μαχαίρωσαν 80χρονο για 10 ευρώ!!

24GRστο24GR
*Αναστατωμένοι είναι οι κάτοικοι των Σερρών με την απόφαση του Τριμελούς Ανηλίκων Σερρών να αφήσει ελεύθερες τις δύο ανήλικες δολοφόνους από την Κερκίνη, που μαχαίρωσαν μέχρι θανάτου (15 φορές) έναν 80χρονο για 10 ευρώ!!* Το Τριμελές Ανηλίκων Σερρών αποφάσισε χθες το απόγευμα να... αποδώσει ποινή κάθειρξης πέντε ετών με δικαίωμα έφεσης με ανασταλτικό χαρακτήρα στην 18χρονη σήμερα μαθήτρια, που άσκησε έφεση και αφέθηκε ελεύθερη και να αφήσει ελεύθερη με περιοριστικούς όρους τη δεύτερη ανήλικη που συμμετείχε στο έγκλημα, 17χρονη σήμερα, με την υποχρέωση της στενής επιτήρησής της από ... περισσότερα »

Η αλητεία τους δεν έχει τέλος - Αυξήσεις μέχρι 37% στους λογαριασμούς της ΔΕΗ!!

24GRστο24GR
*Νέο "χτύπημα" στους καταναλωτές θα προκαλέσουν από το νέο έτος οι αυξήσεις στους λογαριασμούς της ΔΕΗ.* Συγκεκριμένα... η ΔΕΗ εισηγείται προς τη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας και το υπουργείο περιβάλλοντος την 13η επιβάρυνση των νοικοκυριών μέσα σε δύο χρόνια!! Σύμφωνα με την εφημερίδα «Έθνος», η επιχείρηση εισηγείται την αύξηση *37%*σε τρεις δόσεις!! Η επιβάρυνση αυτή έρχεται ως αποτέλεσμα των απαιτήσεων της Τρόικας για απελευθέρωση των οικιακών τιμολογίων και προβλέπεται και στο προσχέδιο του Μνημονίου το οποίο έχουν συμφωνήσει η κυβέρνηση και οι δανειστές μας. Οπως προκύπτει από ... περισσότερα »

Μέσω Γερμανίας οι Ελληνες μαθαίνουν τι τους περιμένει

24GRστο24GR
*Στα γερμανικά... μετέφρασε ο σκληρός υπουργός της Ανγκελα Μέρκελ Βόλφγκανγκ Σόιμπλε την απόφαση του Eurogroup. * Μέσω Γερμανίας και από το διαγγελματικό ύφος του Σόιμπλε στην Ολομέλεια του ομοσπονδιακού Κοινοβουλίου η Αθήνα... πληροφορήθηκε πώς ερμηνεύει το Δ΄ Ράιχ την επόμενη μέρα για την Ελλάδα: Μια... μπότα διαρκείας στον σβέρκο των Ελλήνων, αφού πρέπει όχι μόνο να τηρήσουμε τις υποχρεώσεις μας με συνέπεια βήμα βήμα, αλλά, προαναγγέλλοντας νέες πολύ επώδυνες μεταρρυθμίσεις, προειδοποίησε ότι δεν μπορούμε πλέον να ζούμε σε μια πλασματική ευημερία. Ο κ. Σόιμπλε τάχθηκε υπέρ της... περισσότερα »

1η επιλογή επτά ημερών

1η επιλογή τριάντα ημερών

1η επιλογή έτους