Translate

Πόσο συχνά και πότε χτυπάει την πόρτα του κάθε ζωδίου ο μεγάλος έρωτας

Πόσο συχνά και πότε χτυπάει την πόρτα του κάθε ζωδίου ο μεγάλος έρωτας
Tony BrodwayστοΕΛΛΗΝ - ΖHN
O έρωτας δε συνηθίζει συχνά να μας χτυπάει την πόρτα. Και εννοούμε εκείνο τον έρωτα που θα αφήσει ανεξίτηλα σημάδια στη ζωή μας. Όσο περισσότερο διαθέσιμοι είναι... οι άνθρωποι να τον ζήσουν με όλη τη δύναμη της ψυχής τους, τόσο λιγότερες θα είναι οι εμπειρίες που θα βιώσουν καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής τους. Τρεις φορές συνήθως ο φτερωτός Θεός έρχεται για να μας απογειώσει. Η πρώτη είναι στη φάση της εφηβείας, τότε που για πρώτη φορά αρχίζει να εκφράζεται η ανάγκη της ερωτικο-σεξουαλικής ανταλλαγής, παράλληλα, όμως, και αυτή της συναισθηματικής επικοινωνίας. Η ανάγκη να αισ... περισσότερα »

Φτιάξτε μόνη σας την καλύτερη ενυδατική για τα χέρια!

Tony BrodwayστοΕΛΛΗΝ - ΖHN
Τα χέρια είναι ίσως από τα πιο εκτεθειμένα σημεία του σώματός μας... Όταν, λοιπόν, η θερμοκρασία είναι χαμηλή, η επιδερμίδα των χεριών ταλαιπωρείται, αφυδατώνεται και αρχίζει να «σκάει». Τη λύση δίνει με απόλυτα φυσικό τρόπο η ενυδατική κρέμα από μέλι και πορτοκάλι! Για να την παρασκευάσετε, βάλτε σε ένα μπολ μία κουταλιά της σούπας μέλι και μισό φλιτζάνι φυσικό χυμό πορτοκαλιού και ανακατέψτε τα μέχρι να ομογενοποιηθούν. Η ενυδατική κρέμα είναι έτοιμη! Όταν αισθάνεστε ότι τα χέρια σας είναι ξηρά, χρησιμοποιείστε τη και αφήστε τη να δράσει για 15 λεπτά. Στη συνέχεια ξεβγάλετε μ... περισσότερα »

Γαμπρός πλάκωσε στο ξύλο… τη νύφη στη δεξίωση του γάμου τους!
Tony BrodwayστοΕΛΛΗΝ - ΖHN
Σε ρινγκ μετατράπηκε μια αίθουσα δεξιώσεων στην Κωνσταντινούπολη. Ένας γαμπρός ξυλοκόπησε άγρια την νύφη μετά την τελετή του γάμου και κατά την διάρκεια της δεξίωσης στην... περιοχή Καντίκιοι. Σύμφωνα με την εφημερίδα Hurriyet, όταν το ζευγάρι μετά τον γάμο μπήκε στο αμάξι για να φύγει, η Διαβάστε περισσότερα »

1η επιλογή επτά ημερών

1η επιλογή τριάντα ημερών

1η επιλογή έτους