Translate

Εφτά κρυφά επιδόματα που μπορείτε να διεκδικήσετε

Εφτά κρυφά επιδόματα που μπορείτε να διεκδικήσετε
Tony BrodwayστοΕΛΛΗΝ - ΖHN
[image: Εφτά κρυφά επιδόματα που μπορείτε να διεκδικήσετε] Επτά άγνωστα επιδόματα που χορηγούνται εφάπαξ ή μηνιαίως και φτάνουν έως και τα 700 ευρώ αναμένουν τους δικαιούχους στα συρτάρια. Σύμφωνα με δημοσίευμα, πρόκειται για παροχές του ΟΑΕΔ και των ΟΤΑ που ελάχιστοι γνωρίζουν Διαβάστε περισσότερα »

ΚΑΙ ΕΝΩ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΧΕΙ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ.....Χτύπησε «κόκκινο» η ανεργία!

Tony BrodwayστοΕΛΛΗΝ - ΖHN
[image: Χτύπησε «κόκκινο» η ανεργία!] Σε νέο ιστορικό ρεκόρ σκαρφάλωσε το ποσοστό της ανεργίας τον Νοέμβριο του 2013 και ανήλθε στο 28%. – Αυξήθηκε ο αριθμός των καταγεγραμμένων ανέργων, ο οποίος ανήλθε στα 1.382.062 άτομα. Ανοδικά κινήθηκε για ακόμα μια φορά ο εποχικά προσαρμοσμένος δείκτης ανεργίας για τον Διαβάστε περισσότερα »

Αντώνης Κανάκης – Σωτήρης Καλυβάτσης: Ο άγριος καβγάς και η παρέμβαση για να τους χωρίσουν!

Tony BrodwayστοΕΛΛΗΝ - ΖHN
Κάποτε υπήρξαν αχώριστοι φίλοι και συνεργάτες, καρντάσια που λένε και στη Θεσσαλονίκη, αλλά σήμερα ο ένας δεν θέλει να δει τον άλλον ούτε ζωγραφιστό. Αν και μαζί έγραψαν ιστορία ως Διαβάστε περισσότερα »

Εγγύηση μαμούθ 100.000.000€ για να αποφυλακιστεί ο Λαυρεντιάδης

Tony BrodwayστοΕΛΛΗΝ - ΖHN
[image: layrentiadis]Την αποφυλάκιση του επιχειρηματία Λαυρέντη Λαυρεντιάδη, με εγγύηση ύψους 100 εκατ. ευρώ, εισηγήθηκε προς το δικαστικό συμβούλιο ο εισαγγελέας εφετών Παναγιώτης Καψιμάλης. Όπως δημοσιεύει το news247, προϋπόθεση είναι, τα χρήματα αυτά να μην προέρχονται από δεσμευμένους λογαριασμούς του επιχειρηματία. Μέχρι στιγμής έχουν απορριφθεί δυο αιτήσεις αποφυλάκισης που έχει υποβάλλει για λόγους υγείας. Επίσης, ο κ. Καψιμάλης εισηγείται την αποφυλάκιση με εγγύηση 200.000 ευρώ άλλα τα τρία πρώην υψηλόβαθμα στελέχη της Proton Bank. Πρόκειται για τους Αντ. Αθανάσογλου, Τρύφωνα... περισσότερα »

1η επιλογή επτά ημερών

1η επιλογή τριάντα ημερών

1η επιλογή έτους