Translate

Απόσυρση βρεφικού γάλακτος από τον ΕΟΦ

Απόσυρση βρεφικού γάλακτος από τον ΕΟΦ

Tony BrodwayστοΕΛΛΗΝ - ΖHN
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΦΑΡΜΑΚΩΝ Μεσογείων 284, 155 62 Χολαργός Θέμα: Ανάκληση της παρτίδας Β34706 ΗΗLLΒΝ (πολυσυσκευασίες) του βρεφικού γάλακτος Διαβάστε περισσότερα »

Κόκκινος συναγερμός για τον Η1Ν1!

Tony BrodwayστοΕΛΛΗΝ - ΖHN
[image: gripi-epistimonas]Κόκκινος συναγερμός έχει σημάνει στο ΚΕΕΛΠΝΟ, Παστέρ και υπουργείο Υγείας, καθώς τα στοιχεία για τον ιό της γρίπης βρίσκονται σε ιδιαίτερα αυξημένα επίπεδα, με 26 ανθρώπους να έχουν χάσει ήδη τη ζωή τους. Την ίδια στιγμή, το ΚΕΕΛΠΝΟ παρακολουθεί μέσω του συστήματος παρατηρητών νοσηρότητας στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας, τον αριθμό των περιστατικών που εμφανίζονται με τα κρούσματα είναι δεκάδες σε όλη τη χώρα παρότι ο καιρός είναι βελτιωμένος. Ειδικοί του ΚΕΕΛΠΝΟ αλλά και του Παστέρ μετά και από σχετική οδηγία της ηγεσίας του υπουργείου Υγείας παρατηρούν μ... περισσότερα »

Δύσκολες ώρες για την Δήμητρα Παπαδοπούλου

Tony BrodwayστοΕΛΛΗΝ - ΖHN
Δύσκολες ώρες για την Δήμητρα Παπαδοπούλου Η Δήμητρα Παπαδοπούλου ζει δύσκολες στιγμές… Σύμφωνα με το Οκ, η ηθοποιός έχασε την Διαβάστε περισσότερα »

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ανάκληση μελιού από τον ΕΦΕΤ

Tony BrodwayστοΕΛΛΗΝ - ΖHN
[image: ΠΡΟΣΟΧΗ: Ανάκληση μελιού από τον ΕΦΕΤ] Την παρουσία αντιβιοτικών (τετρακυκλίνες) σε μέλι, διαπίστωσε η Περιφερειακή Διεύθυνση Αττικής του ΕΦΕΤ, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Π.Ε. Αρκαδίας, Περιφέρεια Πελοποννήσου και το Κτηνιατρικό Εργαστήριο Χανίων. * Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, πρόκειται για το προϊόν «Μέλι Ελάτης Μαινάλου», με * Διαβάστε περισσότερα »

1η επιλογή επτά ημερών

1η επιλογή τριάντα ημερών

1η επιλογή έτους