Translate

Παναγιώτης Κοκκόρης: Ήρθε η ώρα!


bannernew
kokkoris samaras
  • Σπούδασε οικονομικά στην Ανωτάτη Βιομηχανική Σχολή.
  • Επιμόρφωση στο National School of Government (Εθνική Σχολή Διακυβέρνησης)
  • Μεταπτυχιακές σπουδές Διοίκηση (MBA) και Ελεγκτική των Επιχειρήσεων
  • Με επίκεντρο την αγαπημένη του Θεσσαλονίκη, δραστηριοποιήθηκε επαγγελματικά στον Ιδιωτικό και Δημόσιο Τομέα (προϊστάμενος λογιστηρίου, οικονομικός σύμβουλος επιχειρήσεων, μέλος του Σ.Ο.Λ., Εφοριακός-Ελεγκτής επιχειρήσεων και Επιθεωρητής του Υπ. Οικονομικών)
  • Ενεργοποιήθηκε σε όλους τους τομείς του Δημόσιου Βίου, ως επιστήμονας, επαγγελματίας, συνδικαλιστής, μέλος του Κόμματος της Νέας Δημοκρατίας και υποψήφιος για το Ελληνικό Κοινοβούλιο στην Α' Περιφέρεια Θεσσαλονίκης, με συγκροτημένες απόψεις και δυναμική παρουσία για τα θέματα της οικονομίας, της κοινωνικής προστασίας και της καθημερινότητας του πολίτη.
  • Υπηρέτησε -από τον Ιούλιο του 2012 μέχρι τον Δεκέμβριο του 2014- ως Γενικός Γραμματέας στη Γενική Γραμματεία Κοινωνικών Ασφαλίσεων του Υπουργείου Εργασίας Κοινωνικών Ασφαλίσεων και Πρόνοιας.
Είναι παντρεμένος με την Ελένη Κόκκορη και έχει δυο παιδιά.  
kokkoris2
msg
wwwmailfbtw
footer
Αυτό το email εστάλη σε εσένα μέσω email από τoν Παναγιώτη Κοκκόρη.
Παρακαλούμε μην απαντήσεις σε αυτό το email. Εάν χρειάζεσαι βοήθεια μπορείς να επισκεφθείς την ιστοσελίδα μας http://www.pkokkoris.gr ή να μιλήσεις απευθείας με έναν εκπρόσωπο του πολιτικού του γραφείου στο 2310 273718.
Εάν δεν επιθυμείς να λαμβάνεις επικοινωνία μέσω email από τoν Παναγιώτη Κοκκόρη, πάτησε εδώ.


1η επιλογή επτά ημερών

1η επιλογή τριάντα ημερών

1η επιλογή έτους