Translate

Άγιοι και Εκκλησία: Ενημέρωση

«ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ» ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ ΧΙΛΙΟΜΟΔΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΟΡΤΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΑΣ.

Γίνεται γνωστό ότι *την Παρασκευή, 21η Αυγούστου 2015 και ώρα 7.00 μ.μ., *στα πλαίσια του εορτασμού της Παναγίας και της Ιεράς Μονής Παναγίας της Φανερωμένης Χιλιομοδίου στην Ιερά Μονή* θα λάβει χώρα το από ετών καθιερωμένο «ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ»,* δηλαδή η λιτάνευση της θαυματουργού Εικόνας της Παναγίας Φανερωμένης, δια μέσου του δάσους από το παλαιό Μοναστήρι στην νέα Μονή, αφού θα προηγηθεί η Ιερά Παράκληση στην Υπεραγία Θεοτόκο στον χώρο του παλαιομονάστηρου, χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Ζιχνών και Νευροκοπίου *κ. Ιεροθέου, *ο οποίος και θα κηρύξει τον Θ. Λόγο, πλαισιουμένου υπό... περισσότερα »

Ο Αλεξανδρουπόλεως Άνθιμος για τις νέες εγκαταστάσεις του Αγ. Κυπριανού (ΒΙΝΤΕΟ).


Για τις νέες εγκαταστάσεις του ιδρύματος του Αγίου Κυπριανού, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ ο Σεβ. Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμος. *η συνέχεια Εδώ*

Οι Τσέχοι στο Διοικητικό Κέντρο της Μητροπόλεως Φθιώτιδος, στο Κάστρο Λαμίας και την Ιερά Μονή Αγάθωνος.


Επισκέψεις σε θρησκευτικούς και ιστορικούς χώρους της Φθιώτιδος πραγματοποίησε την Τρίτη 19 Αυγούστου η ομάδα των 50 Τσέχων, που φιλοξενούνται τις ημέρες αυτές στις Κατασκηνώσεις της Μητροπόλεώς μας. Πρώτος προορισμός των επισκεπτών ήταν το Πνευματικό Διοικητικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεώς μας στη Λαμία. Τα παιδιά με τους συνοδούς τους υποδέχθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Νικόλαος στο Παρεκκλήσιο του Αγίου Εφραίμ. Έπειτα τους ξενάγησε σε όλους τους χώρους του Πνευματικού Κέντρου, στη βιβλιοθήκη, την τραπεζαρία, το αμφιθέατρο, τον ραδιοφωνικό σταθμό στον οποίο έδωσαν συνέ... περισσότερα »

1η επιλογή επτά ημερών

1η επιλογή τριάντα ημερών

1η επιλογή έτους