Translate

Bostanistas.gr ©: Παραγωγοί + προϊόντα

Παραγωγοί + προϊόντα
 Bostanistas.gr ©


του Δημήτρη Μπούτου
30/10/15, 08:24
Αφορμή ήταν ο τρύγος, οι τελευταίες μέρες του, έτσι αποφασίσαμε να επισκεφθούμε το φημισμένο οινοποιείο Σπυρόπουλου στην πολυάμπελο Μαντινεία, στο κέντρο της Αρκαδίας. Εγκαταστάσεις εντυπωσιακές με σημείο αναφοράς τον πέτρινο αρκαδικό πύργο που δεσπόζει δίπλα στο νέας κοπής εργαστήριο.

<<<<<>>>>>

του Δημήτρη Μπούτου
31/10/15, 10:00
Τα καλύτερα χαμπέρια για το Ελληνικό Πρωινό έφτασαν από τη Μύκονο το περασμένο σαββατοκύριακο. Έκλεισε ο κύκλος μιας ακόμη επιτυχημένης σεζόν με την 29η διοργάνωση για το πρόγραμμα σε συντονισμό του αεικίνητου Δημήτρη Ρουσουνέλου.

<<<<<>>>>>

του Ηλία Προβόπουλου
29/10/15, 02:44
Αφού παρακολουθήσαμε με προσοχή την άνθιση και περιποιηθήκαμε λίγο την αυτοφυή ρίγανη στα χωράφια μας, την μαζέψαμε το καταμεσήμερο κλαράκι το κλαράκι, την ξεράναμε σε ευάερο σκιερό μέρος, την τρίψαμε με τα χέρια σε παλιό κόσκινο και την βάλαμε σε γυάλινα βάζα να μη χάσει τη σπιρτάδα της.

<<<<<>>>>>

του Φιλάρετου Ψημμένου
28/10/15, 08:59
Η μορφή του τελικού προϊόντος μπορεί να είναι διαφορετική από το παραδοσιακό και παρόλα αυτά η εμπορική επωνυμία να είναι η ίδια; Πώς προστατεύονται αυτοί που βάζουν την ψυχή τους μέσα από τα χέρια τους σε ένα προϊόν, από αυτούς που απλά πατάνε το κουμπί ενός μηχανήματος;

<<<<<<>>>>>

του Κώστα Λιονουδάκη
26/10/15, 07:20
Φημισμένο βοτάνι που αυτοφύεται σε φαράγγια, σε γκρεμούς και βράχους στα ορεινά της Κρήτης, γνωστό για τις ευεργετικές δράσεις του. Το δίκταμο σαν αφέψημα απαλύνει τους πονοκεφάλους, τις νευραλγίες, στομαχικές και ηπατικές παθήσεις.


 Bostanistas.gr ©:  Παραγωγοί + προϊόντα

1η επιλογή επτά ημερών

1η επιλογή τριάντα ημερών

1η επιλογή έτους