Translate

Απόγευμα της 10 Νοεμβρίου

Όλα στο βωμό του ιδιωτικού μονοπωλίου Aegean-Olympic Air! Πώς βαφτίζουν συνεργαζόμενη εταιρεία ως «ανταγωνίστρια»!

Από τον Λάμπρο Κριαρά Το άσπρο μαύρο επιχειρείται να παρουσιασθεί από τους έχοντες συμφέρον, προκειμένου να νομιμοποιηθεί επιτέλους το ιδιωτικό μονοπώλιο στις αερομεταφορές! Μεταξύ άλλων επιχειρημάτων, προσπαθούν να πείσουν ότι η εξαγορά της Olympic Airways από την Aegean δεν δημιουργεί προβλήματα στον ανταγωνισμό – αντιθέτως τον........ ενισχύουν - καθώς στην αγορά εσωτερικού δραστηριοποιείται πλέον και η Cyprus Airways. Το επιχείρημα επιδέχεται καγχασμό διότι, ως γνωστόν, επισήμως η Cyprus Airways έχει συνάψει, ήδη από τον Μάρτιο 2011, στρατηγική συνεργασία με την οποία η Olympic... περισσότερα »

Ιερός Μητροπολιτικός Ναός Αγίου Μηνά Ηρακλείου Κρήτης.

Ο μεγαλοπρεπής μητροπολιτικός ναός του Αγίου Μηνά εγκαινιάστηκε το 1895. Το κεντρικό κλίτος είναι αφιερωμένο στον ομώνυμο άγιο εορτάζει στις 11 Νοεμβρίου, το νότιο κλίτος αφιερωμένο στον Άγιο Τίτο (25 Αυγούστου) και το βόρειο στην μνήμη των Αγίων Δέκα. *από : Εδώ * *Λίγα μέτρα από την Αγία Αικατερίνη ορθώνεται ο Μητροπολιτικός Ναός του Αγίου Μηνά (αρχείο βίντεο), που είναι ο προστάτης Άγιος του Ηρακλείου και διέσωσε τους Χριστιανούς της πόλης από την σφαγή, όταν οι Τούρκοι, νωρίς τον 19ο αιώνα επιχείρησαν να τους εξολοθρεύσουν. Ο ναός χτιζόταν τριάντα περίπου χρόνια και εγκαινι... περισσότερα »

ΧΕΡΙ-ΧΕΡΙ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ – ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΝΟΜΙΩΝ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ!

*Από τον Μάριο Σταρένιο* Με αφορμή τις τελευταίες επεισοδιακές συνεδριάσεις στη Βουλή κατά τη συζήτηση και ψήφιση των νέων μέτρων, γίναμε όλοι θεατές ενός υπερκομματικού κυριολεκτικά λαϊκισμού! Ο κ. Στουρνάρας, με «εντολή Σαμαρά» όπως μαθαίνω, έφερε δύο ώρες πριν την ψηφοφορία νέα ρύθμιση, και όχι βεβαίως «νομοτεχνική βελτίωση», με την οποία άνοιγε ουσιαστικά το δρόμο για την ουσιαστική ένταξη των καλοπληρωμένων και......... καλοβολεμένων υπαλλήλων της Βουλής στο ενιαίο μισθολόγιο, όπερ σημαίνει ένταξη στις περικοπές που έχουν υποστεί χιλιάδες δημόσιοι υπάλληλοι. Καλά, αφού τόσο κόπτ... περισσότερα »

Τα μονά-ζυγά και τα παραπλανητικά ενός ξεπεσμένου καθεστώτος

Του *Δημήτρη Α. Γιαννακόπουλου* Ανησυχώ καθώς τα τελευταία εικοσιτετράωρα, μετά την φάρσα με την δόση σε συνδυασμό με την υπερψήφιση των μέτρων που την καθιστούν κεντρικό στοιχείο ανωμαλίας (πολιτικής και οικονομικής), η διαπλοκή έρχεται να συμφωνήσει μ’ εμένα μεταξύ άλλων που θέσαμε από την αρχή την ελληνική κρίση σε διεθνοπολιτικό επίπεδο, και την ορίσαμε ως ....... ενδοκαπιταλιστικό και ηγεμονικό παίγνιο. Είχαμε δίκιο σε όλα, δεν διαστίζει να παραδεχτεί πλέον η διαπλοκή, βλέποντας πως ακόμη και για την δόση εκτιμούσαμε άριστα: θα την πάρουμε, αλλά τεμαχισμένη, τμηματικά και σε... περισσότερα »

Παιχνίδια…ιδεολόγων

Του *Θανάση Νικολαΐδη* ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ σε παιχνιδάκια πολιτικά-κομματικά. Τέλος οι αγώνες για «παιδεία και ελευθερία» και μόνο το «ψωμί» έμεινε ως ζητούμενο. Με τη δόση και την ποιότητα που ταιριάζει στο τραπέζι πολιτών με τη σημερινή κοινωνική διαστρωμάτωση. Δεν τρώνε το ίδιο «ψωμί» έχοντες και μη έχοντες. «Πότε να τρώμε;» ρώτησαν τον....... Διογένη. *«Ει μεν πλούσιος, όταν θέλης, ει δε πένης, όταν έχεις».*** ΤΕΛΟΣ εποχής για τις φίρμες και τους μπροστάρηδες των ιδεολογικών αναζητήσεων και μόνο αυτοί δεν το πήραν χαμπάρι. Κι έγιναν καιροσκόποι οι αγωνιστές, και τα κόμματα-οχήματα για ... περισσότερα »

Αυτές είναι οι καλύτερες φωτογραφίες του 2012

24GRστο24GR
*Άκρως εντυπωσιακές είναι οι εικόνες από το διαγωνισμό World Press Photo.* *Μια ιερόδουλος, χρήστης ναρκωτικών ουσιών που καπνίζει ένα τσιγάρο και μια απελπισμένη μητέρα που στέκεται πάνω στα...* * ** συντρίμμια που άφησε πίσω του το τσουνάμι στην Ιαπωνία, είναι δύο από τις πιο συγκλονιστικές φωτογραφίες που διαγωνίζονται για την καλύτερη φωτογραφία Τύπου του 2012.* Οι φωτογραφίες που διακρίθηκαν στο διαγωνισμό World Press Photo εκτίθεται στο Southbank Centre στο Λονδίνο. Το πρώτο βραβείο έλαβε ο Ισπανός φωτογράφος Samuel Aranda για την εικόνα του με μια μητέρα που κρατά στην αγκαλ... περισσότερα »

Το ΠΑΣΟΚ: Φούσκα της μεταπολίτευσης

Του Δαμιανού Βασιλειάδη, ιδρυτικού και ηγετικού στελέχους του ΠΑΚ και του ΠΑΣΟΚ * ****Για να κρίνεις πρόσωπα και έργα δε χρειάζεται μονάχα μυαλό παρά και χαρακτήρας.* Αλέξανδρος Δελμούζος Εάν πραγματικά θέλει να μάθει κάποιος γι’ αυτή τη φούσκα, όπως την αποκάλεσε ο Γραμματέας Επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ, θα πρέπει να κάνει τον κόπο να διαβάσει κυρίως το βιβλίο μου: *Ο μύθος του Ανδρέα ή οι θεωρητικές βάσεις της Ένωσης Κέντρου, του ΠΑΚ και ... περισσότερα »

Σχολιανά 174 Πρέπει να επανέλθει προσωρινά το καθεστώς προστατευτισμού για την ελληνική οικονομία, διαφορετικά, «επανεκκίνηση», απλά δεν θα υπάρξει…

*Γράφει ο Βασίλης Δημ. Χασιώτης * Στο άρθρο μου «*Ολική Οικονομική Επαναφορά**», *που δημοσιεύτηκε στο blog «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ» στις 26/12/2010, διατύπωνα τον ισχυρισμό, ότι θα πρέπει να επανεξετασθεί το καθεστώς του ανταγωνισμού στη περίπτωση της ελληνικής οικονομίας, τόσο στο εσωτερικό της όσο και στις διεθνείς αγορές. Όπως σημείωνα, η επανεξέταση δεν λέω ότι σώνει και καλά πρέπει να είναι καθολική, και βεβαίως σε καμία περίπτωση δεν εννοώ να ......... είναι εξαιρετικά μακροχρόνια, και επίσης ότι πρέπει να είναι στοχευμένη και να αφορά τομείς και κλάδους (είτε σε εθνικό επίπεδο ε... περισσότερα »

Κάπως έτσι μας παρακολουθούν ηλεκτρονικά…. (pdf)

24GRστο24GR
*Τον Φεβρουάριο του 2007 στο Dubai, έλαβε χώρα μία ειδική παρουσίαση από την SIEMENS, σε κυβερνητικά ανώτατα κλιμάκια…* Η ενημέρωση έγινε προκειμένου να παρουσιάσουν την ικανότητα των προγραμμάτων των μηχανισμών της SIEMENS στην παρακολούθηση και στην υποκλοπή. *“ISS World Programs present the methodologies and tools for Law Enforcement, Public Safety and Government Intelligence* *Communities in the fight against drug trafficking, cyber money laundering, human trafficking, terrorism and other criminal activities conducted over today’s telecommunications network and the Internet.”* ... περισσότερα »

Μπουτάρη, σαν σήμερα ψόφησε το ίνδαλμα σου, ο Κεμάλ!

24GRστο24GR
*Σαν σήμερα ψόφησε το ίνδαλμα του Μπουτάρη και των δημοτικών συμβούλων της παράταξης που διοικεί το δήμο Θεσσαλονίκης, ο Κεμάλ Ατατούρκ.* *Ο Φαήλος Κρανιδιώτης γράφει:* *“Σαν σήμερα ψόφησε ο Κεμάλ, φονιάς γυναικοπαίδων κι αιχμαλώτων Ελλήνων κι Αρμενίων, ιδρυτής του ψευτοκοσμικού πρωτοναζιστικού καθεστώτος της Τουρκίας. * * **Μεγάλη μπέκρα και “μπαϊλής” (εκ του bi), ένας πιο πρωτόγονος Αδόλφος, που έχτισε την “νέα Τουρκία” πάνω στο πλιάτσικο και την σφαγή του Ελληνισμού και των άλλων χριστιανών της Μικράς Ασίας. * * **Τον πολέμησαν κι οι δυο παππούδες μου, ο ένας έφτασε ως το Κά... περισσότερα »

Το επικίνδυνο στερητικό σύνδρομο της εξουσίας…

*Γράφει ο Δημήτρης Τρικεριώτης. * * * *Τετάρτη βράδυ*, στο απόβροχο και εν μέσω καπνογόνων, 153 βουλευτές, που στην συντριπτική τους πλειοψηφία δεν είχαν καν προλάβει να διαβάσουν τι υπερψήφιζαν, δήλωναν υποταγή στο Βερολίνο και μας εξέθεταν, για μια ακόμη αδιέξοδη φορά, στις τιμωρητικές του διαθέσεις. 153 ΝΑΙ, που στην ουσία εξέφραζαν την κρυφή ελπίδα της διεφθαρμένης πολιτικοοικονομικής ελίτ της χώρας, ότι οι ξένοι θα τους δώσουν ένα ....ακόμη πρόσκαιρο, έστω τελευταίο, φιλί της ζωής… *Η υστερία* καθησυχασμού ή επανεκφοβισμού της κοινής γνώμης για τη δόση, από τα ελεγχόμενα μέσ... περισσότερα »

Ο «εκτροχιασμός» του Σημίτη

Τις αιτίες που οδήγησαν τη χώρα στο οικονομικό αδιέξοδο επιχειρεί να αναλύσει στο νέο του βιβλίο με τίτλο «Ο εκτροχιασμός» ο Κώστας Σημίτης. Ο πρώην πρωθυπουργός υποστηρίζει ότι η Ελλάδα μπήκε επάξια στην Ευρωζώνη, ενώ αποδίδει σοβαρότατες ευθύνες στους δύο πρωθυπουργούς που ........ ακολούθησαν τον ίδιο στην ηγεσία της χώρας, τον Κώστα Καραμανλή και τον Γιώργο Παπανδρέου, όπως αναφέρουν Τα Νέα. Συγκεκριμένα, για τον Κώστα Καραμανλή γράφει ότι «κυβερνούσε με την ουτοπική ελπίδα ότι τα προβλήματα τακτοποιούνται από μόνα τους, αυτόματα, χάρη σε φιλικά χτυπήματα στην πλάτη, πλατιά χαμόγε... περισσότερα »

…ναι…ναι…ναι…ναι…ναι…ναι…ναι

* ΙΣΩΣ…* * Ανθηροστόμου αν-οσίου *

Η ατάκα του Βενιζέλου

«Το μπροστά έχει κάποιες δυσκολίες, το πίσω είναι τραγικό». Η ατάκα αυτή ανήκει στο Βενιζέλο. Την είπε την Τετάρτη στη Βουλή κατά την ψήφιση των μέτρων, αναφερόμενος στις προσπάθειες της χώρας προκειμένου να βρει την...... έξοδο από την κρίση. Η ατάκα του Βενιζέλου όπως ήταν φυσικό κάνει πάταγο στο διαδίκτυο καθώς «έπεσε» στα χέρια των νέων και όχι μόνο καθώς ουκ ολίγοι την σχολίασαν με χιούμορ στα όσα μπορεί κανείς να φανταστεί ότι θα μπορούσαν να κρύβονται πίσω από την συγκεκριμένη ατάκα. Όταν ενημερώθηκε για την εξέλιξη αυτή ο Βενιζέλος, σύμφωνα με συνομιλητές του είπε αστειευόμε... περισσότερα »

Εμφύλιος στο ΠαΣοΚ για τη φούσκα Δατσέρη

Συνεχίζει να προκαλεί έντονες αντιδράσεις στο εσωτερικό του ήδη προβληματικού ΠΑΣΟΚ η αναφορά του στενού συνεργάτη του Ευάγγελου Βενιζέλου και γ.γ. Επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ Γ. Δατσέρη για «φούσκα» του ΠΑΣΟΚ. Σκληρή επίθεση του Γ. Παναγιωτακόπουλου της Αριστερής Πρωτοβουλίας ο .......... οποίος ήδη βρίσκεται σε κόντρα με τον Βενιζέλο ζητώντας την αποχώρηση του ΠΑΣΟΚ από την κυβέρνηση. Ο κ. Παναγιωτακόπουλος σε ανακοίνωσή του με τίτλο «Όταν οι παραχαράκτες ασχημονούν» υπογραμμίζει ότι οι δηλώσεις Δατσέρη δημιουργούν μείζον πολιτικό θέμα. Αναλυτικά η ανακοίνωση του κ. Παναγιωτακόπουλου έ... περισσότερα »

FT: «Μόνον οι Έλληνες μπορούν να ξαναχτίσουν την Ελλάδα»

«Ψηφίζοντας ακόμα τέσσερα χρόνια λιτότητας, η ελληνική Βουλή έχει κάνει ένα παραπάνω βήμα προς τον επίπονο δρόμο, ο οποίος, σύμφωνα με την ευρωζώνη, υπόσχεται τη σωτηρία». Με αυτά τα λόγια ανοίγει σχετικό άρθρο των Financial Times που αφορά στην ελληνική κρίση, την ανύπαρκτη υπομονή των δανειστών και τον......... πιεσμένο από τα συνεχώς αυξανόμενα οικονομικά βάρη λαό της χώρας. Το θέμα κάνει αναφορά σε πολλά από όσα συνέβησαν την περασμένη εβδομάδα εντός του ελληνικού κοινοβουλίου, ένα από αυτά και η αποχή της ΔΗΜ.ΑΡ. κατά την ψήφιση του πακέτου. Παρόλη την παραπάνω θέση του ενός... περισσότερα »

"Κάπα Research" Μπροστά ο ΣΥΡΙΖΑ με 2,7%

*Προβάδισμα 2,7% του ΣΥΡΙΖΑ* έναντι της ΝΔ καταγράφει έρευνα της "Κάπα Research" για την εφημερίδα "*το ΒΗΜΑ της Κυριακής*". Ο *ΣΥΡΙΖΑ* συγκεντρώνει 23,1%, η *ΝΔ* 20,4%, η *Χρυσή Αυγή *10,4%, το *ΠΑΣΟΚ * 7,5%, οι *Ανεξάρτητοι Έλληνες *6,4% το *ΚΚΕ* 5,7%, η *ΔΗΜΑΡ* 4,6% ενώ η * αδιευκρίνιστη* ψήφος ανέρχεται στο 14,8%. Ωστόσο, το 42,5% θεωρεί καταλληλότερη να....... αντιμετωπίσει τις δυσκολίες μια κυβέρνηση συμμαχική με κορμό τη ΝΔ έναντι 37,6% που θεωρεί καταλληλότερη μια *συμμαχική κυβέρνηση με κορμό το ΣΥΡΙΖΑ.* Καταλληλότερος πρωθυπουργός θεωρείται ο Α. *Σαμαράς* με ποσοστό 38,25% έ... περισσότερα »

διαγράααφεσαι !!!

* Θωμάς Άπιστος ιστόρησε*

Συμφωνημένη η εκταμίευση της δόσης, σύμφωνα με το Spiegel

Εκκρεμεί ακόμη η επίσημη έγκριση, λέει το Spiegel Συμφωνημένη υπόθεση αποτελεί, σύμφωνα με το γερμανικό περιοδικό Der Spiegel, η εκταμίευση της επόμενης δόσης προς την Ελλάδα ωστόσο σημειώνει ότι εκκρεμεί ακόμη η επίσημη έγκριση... Επιπλέον, το περιοδικό υποστηρίζει ότι η τρόικα ζητεί από την ελληνική κυβέρνηση κατάλογο με τα ονόματα των δημοσίων υπαλλήλων που πρόκειται να απολυθούν ως το τέλος του έτους. Πηγή: voria.gr

Ο Μιχελογιαννάκης πάει ΣΥΡΙΖΑ

Σε συνέντευξη που έδωσε ο ανεξάρτητος βουλευτής κ. *Ιωάννης Μιχελογιαννάκης*σε ραδιοφωνικό σταθμό, όσον αφορά τη συνάντησή του με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ κ. *Αλ. Τσίπρα*, ανέφερε ότι ζήτησε αυτή τη συνάντηση επειδή θεωρεί ότι δυστυχώς μετά την ψήφιση του Μνημονίου ΙΙΙ θα ακολουθήσει πορεία ...... πλήρους εξαθλίωσης του έλληνα πολίτη. Συζήτησαν την ανάγκη, με κεντρικό κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ, να ενεργοποιηθούν όλες οι προοδευτικές αριστερές δυνάμεις του τόπου μας προς την κατεύθυνση ενός ενιαίου ευρωπαϊκού-πατριωτικού-αντιμνημονιακού κοινωνικού μετώπου. Επίσης την ανάγκη για ένα σχέδ... περισσότερα »

"Το θαύμα των Ελλήνων" - Δείτε το βίντεο!

24GRστο24GR
*Επειδή πολλά μας τα λένε οι Ευρωπαίοι και ειδικά οι Γερμανοί, κι επειδή η ψυχολογία μας είναι στα τάρταρα, καιρός να ξαναθυμηθούμε ορισμένα πράγματα από την ιστορία μας. * Και να τα υπενθυμίσουμε και σ΄ όλους αυτούς που σήμερα μας αντιμετωπίζουν απαξιωτικά, έχοντας να αντιπαρατάξουν μόνο τις γνώσεις τους στην τοκογλυφία. Το ντοκιμαντέρ είναι... από μια γαλλική σειρά που θα σας θυμίσει το πόσο περήφανοι πρέπει να είστε που γεννηθήκατε Έλληνες. Ο Θρύλος των Επιστημών είναι μια σειρά βραβευμένων γαλλικών ταινιών τεκμηρίωσης (ντοκιμαντέρ) του Γάλλου φιλοσόφου και συγγραφέα Michel Se... περισσότερα »

Πανελλαδική αποχή των δικηγόρων 12 έως 16 Νοεμβρίου

24GRστο24GR
*Σε Πανελλαδική μετατρέπεται η αποχή των δικηγόρων της Αθήνας από την ερχόμενη Δευτέρα, 12η Νοεμβρίου έως και Παρασκευή, 16 Νοεμβρίου 2012, με ομόφωνη σημερινή απόφαση της έκτατης Ολομέλειας των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας, η οποία συνήλθε σήμερα στην Αθήνα.* Παράλληλα... την ερχόμενη Παρασκευή 16 Νοεμβρίου θα καθοριστεί και πάλι η περαιτέρω στάση του δικηγορικού σώματος. Επίσης, αποφασίστηκε να ζητήσουν συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια και τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, προκειμένου να εκθέσουν τις απόψεις του δικηγορικού σώματος και «την επιχειρηματολογ... περισσότερα »

Δεν τους φτάνουν τα μέτρα τώρα ζητούν και λίστα ονομάτων!

24GRστο24GR
*Η κυβέρνηση καλείται να ξεπεράσει έναν ακόμη σκόπελο στην προσπάθειά της να πάρει το «πράσινο φως» για την εκταμίευση της επόμενης δόσης, αφού σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα του Spiegel, η Τρόικα κυριολεκτικά στο παρά πέντε εγείρει και νέες αξιώσεις.* *«Τα νέα μέτρα λιτότητας απειλούν να διαλύσουν την ελληνική κυβέρνηση. Ωστόσο...* * ** οι διεθνείς πιστωτές επιμένουν σκληρά: Τα δισεκατομμύρια της επόμενης δόσης θα αποδεσμευθούν μόνο όταν η Ελλάδα εγγυηθεί για τις απολύσεις στο δημόσιο τομέα και παραδώσει την ονομαστική λίστα εκείνων που θα απομακρυνθούν»*, υποστηρίζει το περιοδικό... περισσότερα »

Παίζουν με τον πόνο του κόσμου - Διαψεύδει τώρα ο Λυκουρέντζος τα 25 ευρώ για νοσηλεία στα δημόσια νοσοκομεία!

24GRστο24GR
*O υπουργός Υγείας Ανδρέας Λυκουρέντζος μιλώντας στη Βουλή τόνισε ότι η κυβέρνηση είναι σίγουρη ότι θα επιτευχθούν οι δημοσιονομικοί στόχοι και δεν θα χρειαστεί να τεθεί σε εφαρμογή το μέτρο καταβολής ενός ευρώ ανά συνταγή και 25 ευρώ για είσοδο και νοσηλεία σε νοσοκομεία.* Κατά την ομιλία του επί του κρατικού προϋπολογισμού ο Λυκουρέντζος χαρακτήρισε ... «μέγα ψεύδος» τη φημολογία αυτή των ημερών εξηγώντας πως «η διάταξη αυτή, όπως αναφέρεται ρητά και στο πολυνομοσχέδιο, αφορά το έτος 2014 και θα εφαρμοστεί μόνο στην περίπτωση κατά την οποία μέχρι το τέλος του 2013 δεν θα έχουν ε... περισσότερα »

Χωρίς τίτλο

*Η «κατά βούληση» απόφαση του ΕΥΡΩΚΟ*** Ολοκληρώθηκε με την σύγκληση του Κεντρικού Συμβουλίου του ΕΥΡΩΚΟ, η διαδικασία της επιλογής της θέσης του Κόμματος στις προσεχείς προεδρικές εκλογές. Με πλήρη διαφάνεια και με φάρο το καταστατικό του Κόμματος, αποφασίσθηκε με συντριπτική πλειοψηφία η πρόταση του Εκτελεστικού Γραφείου για «κατά βούληση» ψήφο στις προεδρικές του 2013. Πολλοί ήσαν οι εξωκομματικοί που προσπάθησαν το τελευταίο τρίμηνο να σπείρουν την διχόνοια και την διάσπαση στα μέλη και φίλους του Κόμματος αλλά απέτυχαν παταγωδώς. Οι εσωκομματικές διαδικασίες αλλά και η σύμπνοι... περισσότερα »

Τι προβλέπει το μνημόνιο για την Παιδεία

Στον χώρο της Παιδείας γίνεται μια «αφανής» επανάσταση κυρίως στον χώρο των ιδιωτικών υπηρεσιών εκπαίδευσης, καθώς αλλάζουν όλα και απελευθερώνεται η αγορά. Στον τομέα αυτόν και με εξαίρεση τις αντιδράσεις των φροντιστών που δεν κατάφεραν να κρατήσουν το επάγγελμά τους «κλειστό», το Μνημόνιο 3 δεν περιέχει «σκοτεινά σημεία» ή διατάξεις που θα προκαλέσουν σοβαρές........αντιπαραθέσεις. Δίνεται έτσι η δυνατότητα με πολύ πιο ευέλικτες διαδικασίες από ό,τι στο παρελθόν (διαφορετικές κτιριολογικές προδιαγραφές και έκδοση μόνο μιας άδειας) να δημιουργηθούν μεγάλοι οργανισμοί εκπαίδευσης... περισσότερα »

Ο Χαϊκάλης έβγαλε κασετοφωνάκι για να «παίξει» ομιλίες Σαμαρά στο βήμα της Βουλής![βίντεο]

Σκηνές απείρου κάλους στη Βουλή. Ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Παύλος Χαϊκάλης όταν ανέβηκε στο βήμα για την ομιλία του για τον προϋπολογισμό έβγαλε ένα κασετοφωνάκι με τις προεκλογικές δεσμεύσεις του Αντώνη Σαμαρά στο Ζάππειο και θέλησε να ακουστούν μέσω...μικροφώνου στην αίθουσα του κοινοβουλίου... Ο προεδρεύων της συνεδρίασης Χρήστος Μαρκογιαννάκης αντέδρασε έντονα και ζήτησε να κλείσουν τα μικρόφωνα. «Δεν είναι θέατρο εδώ κύριε Χαϊκάλη, σε λίγο θα ζητήσετε και κινηματογραφική προβολή» είπε στον βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων και στην αίθουσα επικράτησε ένταση. Δείτε... περισσότερα »

1η επιλογή επτά ημερών

1η επιλογή τριάντα ημερών

1η επιλογή έτους