Translate

Το βράδυ της Κυριακής 11 Νοεμβρίου

...ΕΡΧΟΟΝΤΕΕΕΕ !!!

ΤΣΙΜΠΕΡΔΩΝΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ (ΤΣΙΜΠ.)

Ιερέας με καταθέσεις 3 εκατομμυρίων ευρώ

Εντυπωσιασμένοι οι ερευνητές του ΣΔΟΕ ανακάλυψαν προ μερικών εβδομάδων σε τραπεζικό λογαριασμό ενός ιερέα που λειτουργεί σε εκκλησία της Αθήνας τρία εκατομμύρια ευρώ, που φέρονται να σχετίζονται με ''μίζες'' για ανέγερση γηροκομείου σε περιοχή των Αθήνας και άλλες... αγαθοεργίες. Ο κληρικός δήλωνε στην Εφορία ετησίως περίπου 20.000 ευρώ που αντιστοιχούν στον.......... σχετικά χαμηλό μισθό του, σύμφωνα με δημοσίευμα του *Βήματος* για νέα λίστα ''μαύρων'' καταθέσεων. Εξίσου ενδιαφέρον ήταν για τα στελέχη του ΣΔΟΕ ότι ο ιερέας παρουσιάστηκε αμέσως σε οικονομικές υπηρεσίες και κατέβαλ... περισσότερα »

Αναπνέει κανονικά πλέον η 15χρονη Μυρτώ - Συνεχίζει τον αγώνα της

24GRστο24GR
*Τον δικό της Γολγοθά ανεβαίνει τους τελευταίους μήνες η 15χρονη Μυρτώ που έπεσε θύμα άγριας κακοποίησης από τον λαθρομετανάστη Πακιστανό στην Πάρο.* Η κατάσταση της υγείας του ανήλικου κοριτσιού... είναι βελτιωμένη -αναπνέει κανονικά- και οι γιατροί που την παρακολουθούν πραγματοποιούν ειδικά τεστ αντίδρασης, περιμένοντας από τον οργανισμό της 15χρονης να τους ανάψει το πράσινο φως για να μεταφερθεί σε κέντρο αποκατάστασης του εξωτερικού. Την ίδια ώρα, οι γονείς της μικρής κοπέλας, αναμένουν με μεγάλη προσμονή κάθε μέρα τα δύο μισάωρα του επισκεπτηρίου στη ΜΕΘ, για να δουν το α... περισσότερα »

«Κρέμασαν» τη Μέρκελ στο Σύνταγμα

24GRστο24GR
*Μπορεί να μη συγκεντρώθηκε αρκετός κόσμος σήμερα το απόγευμα έξω από τη Βουλή αλλά κάποιοι κατάφεραν να τραβήξουν τα φλας των φωτογράφων.* Με πανό κατά της Μέρκελ, του ΔΝΤ, των... βουλευτών, οι πολίτες διαδήλωσαν για τα μέτρα που πέρασαν και για τα... χειρότερα που έρχονται. Την «παράσταση» έκλεψε η αυτοσχέδια κρεμάλα με τη φωτογραφία της Μέρκελ να φιγουράρει στη θηλιά. .

«Φωτιά» στη Βουλή από τις δηλώσεις Αθανασίου για τα όρια ελεύθερης έκφρασης των βουλευτών

Μεγάλη ένταση προκάλεσε στη Βουλή η αναφορά του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικων Χαράλαμπου Αθανασίου ο οποίος αναρωτήθηκε αν υπάρχει όριο στο απεριόριστο δικαίωμα ελεύθερης έκφρασης του βουλευτή έτσι όπως καθορίζεται στο άρθρο 60 του Συντάγματος. Κατά τη συζήτηση στην Βουλή επί του Προϋπολογισμού και «με αφορμή την απομάκρυνση... πολλών συναδέλφων μας από τα κόμματά τους όταν ψήφισαν το μεσοπρόθεσμο», ο κ. Αθανασίου είπε: «Πρέπει να πω και πρέπει να το δούμε -το λέω ως προβληματισμό χωρίς καμία διάθεση να πάρω θέση αυτή τη στιγμή ή να μειώσω οποιονδήποτε- ότι η διάταξη του άρθρου 60 τ... περισσότερα »

Ομόφρονες (χωρίς…αντιφρονούντες)

*Του Θανάση Νικολαΐδη* * * ΕΧΟΥΜΕ το «ΣΚΑΙ», έχει τον Αυτιά του κι αυτός την παρτενέρ του (δεν κατεβάζει το μάτι της απ’ το μόνιτορ). Τους κάλεσε ο φωνακλάς κι αραδιάστηκαν στο πρωινό του. Κι ήταν όλοι τους γιατροί (ο κ. Λουράντος φαρμακοποιός) και «ομόφρονες». Κανένας «αντίπαλος»! Κι άρχισαν τον χορό πιασμένοι χέρι-χέρι. Ποδοπατούσαν κι έθαβαν τον ΕΟΠΥΥ και το περιμέναμε. Χόρευαν στο ρυθμό του σιναφιού τους, αγανακτισμένοι (για το σύστημα που πάει κάτι ν’ αλλάξει) και ο*.........* κ. Αυτιάς παραληρούσε. ΔΕΝ έχουν σημασία τα ονόματα των παραπάνω (τηλεοπτικών) «αγωνιστών». Δεν μ... περισσότερα »

Οι βουλευτές άφησαν τη συζήτηση για τον Προϋπολογισμό για να δουν το ντέρμπι «Ολυμπιακός-ΑΕΚ»

Την ώρα που στην Ολομέλεια της Βουλής συζητείται για τελευταία μέρα ο Προϋπολογισμός και ενώ αναμένονταν οι ομιλίες του πρωθυπουργού και του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα, στη αίθουσα ήταν λίγοι οι βουλευτές που άκουγαν τους ομιλητές σε αντίθεση με το εντευκτήριο της Βουλής που ήταν ασφυκτικά γεμάτο... Γιατί; Γιατί είχε τον ποδοσφαιρικό αγώνα Ολυμπιακού-ΑΕΚ και η πλειοψηφία των βουλευτών επέλεξε να δει τον αγώνα παρά να παρακολουθεί τη συζήτηση επί του Προϋπολογισμού του 2013. Τα γκαρσόν στο εντευκτήριο δεν προλάβαιναν να δίνουν ουίσκι με ξηρούς καρπούς, την... περισσότερα »

νουθεσία

* Θωμάς Άπιστος ιστόρησε*

Το facebook διέγραψε Χρυσή Αυγή και τα στελέχη της

Διαγραφή στη Χρυσή Αυγή έριξε το facebook που ακύρωσε όλα τα προφίλ των βουλευτών του κόμματος από τις σελίδες του, κρίνοντας ότι αυτές παραβαίνουν την πολιτική κατά της βίας και του ρατσισμού που υιοθετεί το ΜέσοΤαυτόχρονα, αποκαθηλώθηκαν και προφίλ στελεχών της Χρυσής Αυγής από....... τοπικές οργανώσεις, αλλά και χρηστών που είχαν αναρτήσει σβάστικες και ναζιστικά σύμβολα. Στους όρους λειτουργίας του, το facebook ρητά αναφέρει ότι όποιος με σχόλια, φωτογραφίες και αναρτήσεις στην ιστοσελίδα προσβάλει πρόσωπα, φυλές, θρησκείες και ιδεολογίες αποβάλλεται από το δίκτυο, ενώ δίδεται το ... περισσότερα »

Μύθοι και Μυθοπλάστες την εποχή της Μετα-Νεωτερικότητας

*«Δούλοι του Νέου Θεού-Χρήμα ή Κόλαση».* *Γράφει ο Αλέξανδρος Πιστοφίδης* Ο αρχαίος Ελληνας φιλόσοφος *Ευήμερος ο Μεσσήνιος*(311-298 π.Χ.) είχε διατυπώσει τη θεωρία, ότι *«οι θεοί ήταν κάποτε βασιλείς ή ήρωες που στη συνέχεια θεοποιήθηκαν».* Οπως ήταν εύλογο, η θεωρία του προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις ιερέων και φιλοσόφων της εποχής του, αλλά και μεταγενέστερων, και αν δεν υπήρχε ο Διόδωρος ο Σικελιώτης για να διασώσει μερικά αποσπάσματα του*.........* έργου του, σήμερα δε θα γνωρίζαμε καν την ύπαρξή του. Την εποχή της έναρξης της λεγόμενης Νεωτερικότητας( του Διαφωτισ... περισσότερα »

Μεταξύ Γερμανικής Δύσης και Χρυσής Αυγής…

*Γράφει ο Δημήτρης . Τρικεριώτης* «Υπάρχουν ανώτερα πράγματα από τη λογική – η τιμή, το αίμα, το θάρρος». «Δες τι σημαίνει αυτό που προτείνεις, Άλφρεντ. Σε προτρέπω να βρεις το θάρρος να κοιτάξεις, να δεις στ’ αλήθεια τις επιπτώσεις των προτάσεων σου για τους ανθρώπους. Ίσως όμως να τις γνωρίζεις ως έναν βαθμό. Ίσως η μεγάλη σου ταραχή να πηγάζει από εκείνο το κομμάτι του .......... μυαλού σου που αντιλαμβάνεται τη φρίκη…» Το απόσπασμα είναι από το τελευταίο μυθιστόρημα του Ίρβιν Γιάλομ «Το πρόβλημα Σπινόζα» και ο Άλφρεντ δεν είναι άλλος από τον Άλφρεντ Ρόζεμπεργκ, τον επίσημο ιδεο... περισσότερα »

Ιερών αγελάδων δυστροπία…(και μερικές ανίερες ερωτήσεις)

*ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΙΚΑΣ* Ποια είναι περισσότερο επονείδιστη φάρα, αυτή των ευεργετημένων αχάριστων ή αυτή των «ιερών αγελάδων» που γυρνούν να δαγκώσουν το βρομερό χέρι που τις «αγιοποίησε» δια της από το παράθυρο εισόδου στον «ιερό ναό» της οικογενειοκρατικής «δημοκρατίας» ? Αν είναι αποδεκτό το περίφημο «και ο άγιος φοβέρα θέλει», τότε η δυστροπούσα αχάριστη αργόμισθη και..... καλοθρεμμένη με κρατικό χρήμα «ιερή αγελάδα» για να "στρώσει" τι μπορεί να θέλει? Ο κάθε είδους αχάριστος τίποτας ο οποίος μετά από διακομματικά αποδεκτή προαγωγή και «αγιοποίηση» (συχνά μ... περισσότερα »

1η επιλογή επτά ημερών

1η επιλογή τριάντα ημερών

1η επιλογή έτους