Translate

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ, Σάββατο, 15 Δεκεμβρίου

Αυξάνονται κατά 60% τα ασφάλιστρα συνταξιοδότησης και υγείας

Kafeneio™ +στοΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟΠριν από 21 λεπτά
Αυξημένα από 40 έως και 60% θα είναι από το νέο έτος τα ασφάλιστρα των ιδιωτικών προγραμμάτων συνταξιοδότησης και υγείας. Οι αυξήσεις θα εφαρμοστούν στα νέα συμβόλαια από την αρχή του 2013. Η εκρηκτική άνοδος του κόστους των συνταξιοδοτικών προγραμμάτων κάνει πιο δύσκολη την πρόσβαση στην ιδιωτική ασφάλιση, σε μια περίοδο που οι παροχές του κράτους μειώνονται διαρκώς... Οι αυξήσεις στα ασφάλιστρα δεν είναι αποτέλεσμα της πολιτικής των εταιρειών. Οφείλονται σε εξωγενείς παράγοντες και σε εξελίξεις σε ευρωπαϊκό επίπεδο, οι οποίες λειτουργούν συνδυαστικά και οδηγούν σε ριζική αλλαγή τω... περισσότερα »
 

Τρεις μαθητές και τρεις καθηγητές ελληνικής καταγωγής στο σχολείο που έγινε η σφαγή

Kafeneio™ +στοΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟΠριν από 2 ώρες
Εξι άτομα, τρεις μαθητές και τρεις εκπαιδευτικοί ελληνικής καταγωγής ήταν στο σχολείο Σάντι Χούκ του Κονέκτικατ των ΗΠΑ όταν ο 20χρονος ένοπλος εισέβαλε και προκάλεσε το λουτρό αίματος... Όπως δήλωσε στο ΑΜΠΕ ο εκπρόσωπος Τύπου της Αρχιεπισκοπής Αμερικής, Σταύρος Παπαγερμανός, στο σχολείο διδάσκουν και δυο ομογενείς δασκάλες, οι οποίες κατάφεραν να διασωθούν, όπως και μια βιβλιοθηκάριος, ενώ φοιτούν και τρία Ελληνόπουλα τα οποία είναι καλά στην υγεία τους.  
 

Υποθήκευση του συνόλου της δημόσιας περιουσίας προβλέπει η Δανειακή Σύμβαση!

Kafeneio™ +στοΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟΠριν από 3 ώρες
Για πρώτη φορά μετά την πρώτη γερμανική Κατοχή, η Ελλάδα αποδέχθηκε με την ψήφιση του σχετικού νόμου συνδιαχείρισης των δημοσίων οικονομικών (και ειδικότερα του χρέους) από ξένα κράτη και τις θεσμικές Αρχές της ΕΕ, όπως προβλέπει η τροποιημένη Δανειακή Σύμβαση η οποία είναι χειρότερη ακι από το Μνημόνιο ΙΙ του Φεβρουαρίου... Τα όσα περιλαμβάνονυαι στη νέα Δανειακή Σύμβαση είναι απλά ανατριχιαστικά για ένα κράτος που θελει να λέγεται "ελεύθερο" αλλά έχει πάψει πλέον να ισχύει στην πράξη ο χαρακτηρισμός αυτός: Οι δανειακές συμβάσεις διέπονται από το αγγλικό δίκαιο και στο πλαίσιο α... περισσότερα »
 
 

Η μητέρα του μακελάρη ήταν φανατική συλλέκτρια όπλων

Kafeneio™ +στοΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟΠριν από 4 ώρες
Οι πληροφορίες από την πλευρά της αστυνομίας των ΗΠΑ, αναφέρουν ότι ο 20χρονος Νταν Λάνζα είναι ο δράστης της επίθεσης στο σχολείο αυτό στο οποίο φοιτούν παιδιά ηλικίας από 5 ως 10 ετών. Η αστυνομία ανέφερε ότι βρέθηκε επίσης νεκρή μια γυναίκα σε κοντινό σπίτι, αλλά δεν επιβεβαίωσε εάν πρόκειται για τη μητέρα του Λάνζα, καθώς όπως φαίνεται ο δράστης σκότωσε και τη μητέρα του, η οποία δίδασκε στο συγκεκριμένο σχολείο... Ο Νταν Χολμς, ιδιοκτήτης εταιρίας στην περιοχή δήλωσε ότι η Νάνσυ Λάνζα ήταν φανατική συλλέκτρια όπλων – του δράστη - και ότι κάποτε τού έδειξε ένα τουφέκι που είχε ... περισσότερα »

Θα φορολογούνται τα αγροτεμάχια και τα οικόπεδα εκτός σχεδίου

Kafeneio™ +στοΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟΠριν από 4 ώρες
Το Υπουργείο Οικονομικών μέσα από το νέο φορολογικό νομοσχέδιο ζητά από ιδιοκτήτες ακινήτων καθώς και τις επιχειρήσεις που κατέχουν αγροτεμάχια να τα δηλώσουν ή να κάνουν τις απαραίτητες διορθώσεις στο έντυπο Ε9. Οι διορθώσεις αυτές θα πρέπει να γίνουν μέχρι τον Απρίλιο του 2013 , όπως αναγράφεται στο άρθρο 21 παράγραφος 2 του νέου φορολογικού νομοσχεδίου:... «Φυσικά πρόσωπα, τα οποία κατά την 1.1.2013 έχουν εμπράγματα δικαιώματα σε γήπεδα εκτός σχεδίου πόλης ή οικισμού, υποχρεούνται να συμπληρώσουν, τροποποιήσουν και οριστικοποιήσουν την περιουσιακή τους κατάσταση ηλεκτρονικά, όπω... περισσότερα »

Βίντεο: Δάκρυσε ο Ομπάμα για το μακελειό στο Κονέκτικατ

Kafeneio™ +στοΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟΠριν από 4 ώρες
Ιδιαίτερα συγκινημένος από την τραγωδία που έπληξε τις ΗΠΑ εμφανίστηκε ο πρόεδρος των ΗΠΑ. Σε μία περίπου τρίλεπτη ομιλία ο Μπαράκ Ομπάμα μίλησε για το ειδεχθές έγκλημα με τους 27 νεκρούς, ενώ κάποια στιγμή δάκρυα κύλησαν από τα μάτια του προέδρου... Ο Αμερικανός πρόεδρος μίλησε και για τα παιδιά, τα θύματα, που είχαν μία ολόκληρη ζωή μπροστά τους, αναφέρθηκε στις αποφοιτήσεις που θα είχαν, τους γάμους που θα έκαναν αλλά και τη ζωή που θα έφερναν με τη σειρά τους, με τις γεννήσεις των δικών τους παιδιών. Η συγκίνηση και τα δάκρυα του Ομπάμα για τη σφαγή * από Newscaster* 
 

1η επιλογή επτά ημερών

1η επιλογή τριάντα ημερών

1η επιλογή έτους