Translate

24GR: Σάββατο, 15 Δεκεμβρίου,

Το πρωτοσέλιδ​ο από Το ΧΩΝΙ της Κυριακής 16 Δεκεμβρίου

24GRστο24GR1 ώρα πριν
.

Αυτός είναι ο μακελάρης του Κονέκτικατ - Συγκλονιστικά στοιχεία έρχονται στο φως

24GRστο24GR1 ώρα πριν
Φωτογραφία από την παιδική ηλικία του δράστη*Ένα παιδί έξυπνο, αλλά μοναχικό. * * **Έτσι περιγράφουν τον μακελάρη του Κονέντικατ, τον 20χρονο Άνταμ Λάνζα, όσοι τον γνώριζαν. * Κανείς δε μπορεί να καταλάβει τι όπλισε το χέρι του και τον οδήγησε, σε κατάσταση αμόκ, να ...σκορπίσει το θάνατο στο δημοτικό σχολειό του Νιουτάουν, στο Κονέκτικατ. Άφησε πίσω του 26 νεκρούς. Ανάμεσά τους, 20 παιδιά ηλικίας 5 έως 10 ετών. Μετά, αφαίρεσε τη ζωή του. Η αστυνομία αναζητά τα κίνητρα του, αλλά ακόμη οι έρευνες κινούνται στο σκοτάδι. Ίσως να μπορεί να δώσει απαντήσεις ο 24χρονος αδερφός του, Ρ... περισσότερα »
 
 

Διπλή βόμβα Μανιτάκη στο Δημόσιο!

24GRστο24GRΠριν από 2 ώρες
Νέα μείωση στις αμοιβές με την υπαγωγή όλων στο ενιαίο μισθολόγιο *Την ένταξη από την 1η Ιανουαρίου 2013 στο ενιαίο βαθμολόγιο - μισθολόγιο (Ν. 4024/2011) και των υπαλλήλων των Νομικών Προσώπων Ιδιωτικού Δικαίου (ΝΠΙΔ), που ανήκουν στο κράτος, καθώς και σε Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου (ΝΠΔΔ) και σε ΟΤΑ, προβλέπει εγκύκλιος του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης, που φέρει την υπογραφή του υπουργού Αντώνη Μανιτάκη και έρχεται σε εφαρμογή μνημονιακής υποχρέωσης της χώρας μας.* Η εξέλιξη αυτή θα... οδηγήσει σε νέες μειώσεις στους μισθούς των υπαλλήλων, διευρύνοντας ακόμη περισσότ... περισσότερα »

Θράσος από την παρέα Ράιχενμπαχ

24GRστο24GRΠριν από 2 ώρες
*Περισσότερα από 1.500.000 ευρώ αφαιρούν κάθε χρόνο από τα κονδύλια του ΕΣΠΑ που αναλογούν στην Ελλάδα οι «φωστήρες» της «Ομάδας Δράσης» του Χόρστ Ράιχενμπαχ, οι οποίοι ήρθαν στη χώρα με σκοπό να παράσχουν τεχνογνωσία και να συμβάλλουν στη διοικητική μεταρρύθμιση!* Τα παραπάνω προκύπτουν από έγγραφο που... διαβίβασε χθες στη Βουλή ο υφυπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Μανούσος Βολουδάκης απαντώντας σε ερώτηση του βουλευτή Αχαΐας Ν. Νικολόπουλου για το αν ισχύουν δημοσιεύματα που ήθελαν τους υπαλλήλους της Task Force να ζητούν ημερήσια αποζημίωση από 800 μέχρι και 1.500 ευρώ για το... περισσότερα »

Ο ιμπεριαλισμός της Μέρκελ

24GRστο24GRΠριν από 2 ώρες
*Είναι πολύ ενδιαφέρον, και πρέπει να σταθούμε: άρχισαν επιτέλους να συνειδητοποιούνται, και, ευτυχώς, να ομολογούνται κάποιες κρίσιμες αλήθειες – μία εξ αυτών έγραψε χθες ο γερμανικός Spiegel: «η Ανγκελα Μέρκελ έχει περισσότερη δύναμη στην Ευρώπη απ' όση κάθε προκάτοχός της στην καγκελαρία. Όμως η στρατηγική που προτιμάει σε σχέση με την ΕΕ είναι εκείνη του "παιδαγωγικού ιμπεριαλισμού"». * Ωραίος νεολογισμός. Τι σημαίνει όμως «παιδαγωγικός ιμπεριαλισμός»; Το «παιδαγωγικός», αν και είναι εξόχως αντιδημοκρατικό και πολύ προσβλητικό, καθώς χωρίζει ανθρώπους, κράτη και κοινωνίες σ... περισσότερα »

"Πως τρώγανε τα λεφτά του κοσμάκη τα αριστερά λαμόγια"

24GRστο24GRΠριν από 3 ώρες
*Την εποχή της παντοδυναμίας του ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης για να εδραιώσει την παρέμβαση του στο σύστημα εξουσίας κατάλαβε ότι για να διευρύνει την «ασυλία» του προκειμένου να συνεχίσει ανενόχλητα τις δραστηριότητες του, θα έπρεπε εκτός από την διείσδυση στα ΜΜΕ και το πολιτικό σύστημα να αποκτήσει και μια ισχυρή πρόσβαση στο ποδόσφαιρο.* Αγόρασε το... 10% της ΠΑΕ Ολυμπιακός και στην συνέχεια το 50% του σταδίου Καραϊσκάκη, προκειμένου να πάρει θέση σε μια μελλοντική πώληση του πιο δημοφιλούς αθλητικού σωματείου της χώρας, αλλά και να αξιοποιήσει την εμπορική χρήση του ιστορικού αυ... περισσότερα »
 
 

Δικαίωμα κατάσχεσης της Δημόσιας περιουσίας της χώρας απέκτησε η τρόικα με τη νέα δανειακή σύμβαση!

24GRστο24GRΠριν από 3 ώρες
Η προδοτική κυβέρνηση Σαμαρά τα εκχώρησε όλα στους δανειστές! *Δικαίωμα κατάσχεσης δημόσιας περιουσίας φαίνεται πως αποκτά η τρόικα. * * **Τι αναφέρεται στη νέα δανειακή σύμβαση που υπεγράφη* Την εθνική κυριαρχία της χώρας φαίνεται πως εκχωρεί πλήρως στην τρόικα η κυβέρνηση με τη νέα δανειακή σύμβαση που υπέγραψε. Στη δανειακή σύμβαση που δημοσιεύτηκε την Πέμπτη στο ΦΕΚ (Φύλλο Εφημερίδας της Κυβερνήσεως) με αριθμό 240 αναφέρεται, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "6 Μέρες", ότι: *"Ούτε το δικαιούχο κράτος μέλος, ούτε η Τράπεζα της Ελλάδος ούτε κανένα από τα αντίστοιχα περιουσι... περισσότερα »

Οι μνήμες των Βαλκανικών Πολέμων ξυπνούν 100 χρόνια μετά

24GRστο24GRΠριν από 3 ώρες
Η ζωγράφος Θάλεια Φλωρά –Καραβία στο μέτωπο της Μακεδονίας. Ακολούθησε τον Ελληνικό στρατό ως ανταποκρίτρια εφημερίδας στους Βαλκανικούς.*Εναν αιώνα μετά τη διεξαγωγή των πρώτων νικηφόρων πολέμων, στους οποίους έλαβε μέρος το σύγχρονο ελληνικό κράτος, οι μνήμες των Βαλκανικών Πολέμων ξυπνούν, αποτυπώνοντας με ντοκουμέντα την ιστορία μας.* Γιορτάζοντας αυτήν την επέτειο... το Μουσείο Μπενάκη, σε συνεργασία με το Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών και Μελετών «Ελευθέριος Κ. Βενιζέλος» (Χανιά) και τον Δήμο Θεσσαλονίκης, παρουσιάζουν την ιστορική έκθεση «Βαλκανικοί πόλεμοι 1912-1913. Η αυγή του ελλη... περισσότερα »
 
 
 

1η επιλογή επτά ημερών

1η επιλογή τριάντα ημερών

1η επιλογή έτους