Translate

Πανηγυρίζει η Ιερά Μονή Οσίου Σεραφείμ του Σάρωφ Πορταριάς.

Από: http://eisagios.blogspot.gr/2015/07/blog-post_211.html



Την Ανακομιδή των Ιερών Λειψάνων του Οσίου Σεραφείμ του Σάρωφ πανηγυρίζει Την Κυριακή 19/7 η ομώνυμη Ιερά Μονή της Πορταριάς.

Την παραμονή της εορτής, στις 7.00 μ.μ., θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του Αρχιμ. Δαμασκηνού Κιαμέτη, Πρωτοσυγκέλλου, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο.
Για την μετάβαση στην Ιερά Μονή θα ξεκινήσει λεωφορείο, στις 5.00 μ.μ. από τον Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου Βόλου (πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων: 24210 40669)


Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Δημητριάδος κ. Ιγνατίου, ο οποίος θα ομιλήσει.
Στις 7.00 μ.μ. θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, επί τη μνήμη του Προφήτου Ηλιού του Θεσβίτου, προεξάρχοντος του Ηγουμένου της Ιεράς Μονής Αρχιμ. Αθανασίου Κολλά, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο.
Ανήμερα της εορτής του Προφήτου Ηλιού, θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Αρχιμ. Αγάθωνος Ντάτσιου, ο οποίος θα ομιλήσει.

Κατά τη διάρκεια του τριημέρου των Ιερών Πανηγύρεων θα εκτίθεται προς προσκύνηση τεμάχιο του Ιερού Λειψάνου του Οσίου Σεραφείμ, του Σάρωφ.


1η επιλογή επτά ημερών

1η επιλογή τριάντα ημερών

1η επιλογή έτους